2777
2789
عنوان

راست میگن دروغگو فراموش کاره

109 بازدید | 19 پست

چندشب پیش با یه زوج از دوستامون که متاهل بودن رفتم بیرون و بین راه خانم و همسرش یهو گفتن وای یادمون رفت کارت پول بیاریم و من راستش از اول میخواستم مهمانشون کنم و برام مهم نبود و حساب کردم ولی برگشتنی نیاز به چندتا چیز داشتن و گفتن میریم سوپرمارکت و دوتا پلاستیک خرید داشتند و من اینطور بودم وا شما که گفتین کارت نداریم :))) اینکه میگن دروغ گو فراموش کاره راست میگن،من دیگه هرگز با این آدم های به ظاهر زرنگ رفت امدی نخواهم داشت چون با این حرکتشون حس بدی رو بهم دادن و خودشون رو درنظرم کوچیک و حقیر کردند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نداشتن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من یادگرفتم میزنم تو روی طرف . گاهی انقد خووووبه.‌🤗🤗 بله مادرهمسرم دروغ میگف بعدا یادش میرف سالهای اول چبزی نمیگفتم. ی مدت عوض شدم میفهمیدم چاخانه میگفتم وااا مامان مگه قبلا‌نگفتی اینجوری اونجوری...خلاصه چندبار بعد ضایع شدخجالت کشید.. الان ی مقدار بهترشده. 

parasoo1989@
من یادگرفتم میزنم تو روی طرف . گاهی انقد خووووبه.‌🤗🤗 بله مادرهمسرم دروغ میگف بعدا یادش میرف سالهای ...

واقعا این حرکت جوابه منم رک بودن رو پیش گرفتم البته دیشب هیچی ب روشون نیوردم ولی یهو احساس ناراحتی کردم که برای من زرنگ بازی دراوردن