2821
2789
عنوان

تعطیلی ایام عید

51 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من از یک روستاهای اطراف اصفهان به همراه دو تا بچه کوچکم میخواهیم ایام عید فطر بریم تهران بگردیم ،آخه تا حالا نرفتیم به نظرتون وقتی رسیدیم اول تهران ماشین بزاریم پارکینگ با مترو جاهای دیدنی را بریم یا اگه با ماشین شخصی بریم راحت تره ؟بعم اینکه کسی میدونه برج میلاد بخواهیم بریم باید از قبل‌بلیطش رزرو کرد یا همون جا میشه بلیط گرفت؟

ماشین شخصی بهتره 

اونجا میشه گرف

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تهران تا آخر تعطیلات عید خیلی خلوته و مشکل ترافیک نخواهید داشت 

جاهای دیدنی هم میتونید با ماشین خودتون برین نهایتش محل پارک تا مقصدتون چند دقیقه پیاده روی داره . ولی با مترو شاید مسیرها دور باشه 

بلیط برج میلاد هم چندسال پیش که ما رفتیم اینترنتی تخفیف داشت خریدیم.

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

من تهران زندگی میکنم .اخه چرا میخوای بیای تهران.اگه‌کل عمرتم تهران نیای چیزی رو از دست نمیدی

😄😄 

ما تا الان دوبار تعطیلات نوروز اومدیم تهران گشتیم.  ولی بازم جاهایی مونده که نرفتیم 

امسال که نه ولی،شاید سال‌های بعد بازم بیایم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...