من خیلی خیلی حسودم از بچگی هم اینجوری هستم.مثلا یکی که بچه دار میخواست بشه به بچه حسودیم میشد که نکنه زندگیش از من بهتر باشه و از این حرفا الان که دارم فکر میکنم میگم این حسادت نیست بد ذاتیه یا یادم میاد یکی از آشنا هام میخواست ازدواج کنه من نقشه میکشیدم چجوریه لغوش کنم و مضطرب میشدم و آرزو های بد میکنم واسه مردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
شما حتما برو پیش یه مشاور احتمالا بفرسته دکتر اعصاب و روان عزیزم.خوبه که خودت فهمیدی کارت خوب و عادی نیست نصف درمان رو جلویی.....اگه درمان نشی هیچوقت از زندگیت لذت نمیبری چون همیشه و از همه نظر دست بالای دست بسیار هست.موفق باشی گلم.