2777
2789

پریسال سال ۴۰۲رو که مطمئنم افسردگی حاد داشتم با تمام حالت های عجیب غریبش از درد مچ پا و تیر کشیدن و سستی و کندی حرکات و ناامیدی فوق فجیعععع ترس و اضطراب خیلی عجیب طوری بودم که به دست و پاهای همسرم همش میچسبیدم و میگفتم آرامش بده بهم چون یک اتفاقی برامون تو زندگی افتاد که بعدش افسردگییی که داشتم عود کرد هروزم کارم گریه‌بود با دردهای فراوان از بهمن ۴۰۲دارو خوردم تا اینکه تیر پارسال خوب شدم تا خوب شدم میل شدید به سیگار پیدا کردم و تمام اتفاق های پارسال هروز مثل میخ تو سرم کوبیده میشد و همش میگفتم خاک برسرت که با این آدم زندگی کردی خیلی از شوهرم ترسیده شدم چون به محض اینکه خوب شدم فهمیدم چه بلایی سرم اومده بود و تا سه چهار ماه همش در حال فرار از خونه بودم و همش یاد حالت های افسردگی که داشتم میفتادم از شوهرم خیلی میترسیدم از اون به بعد که خوب شدم پرخاشگر شدم و نمیزارم کوچیکترین حرفی بهم بزنه فوری جیغ میزنم و وسیله هام جمع میکنم میرم خونه بابام مهریه امم‌ گذاشتم اجرا الانم گاهی آنقدر انرژیم زیادع که همش میخندم و آهنگ رو می‌زارم صداش رو بلند میکنم و گاهی تا چند روز بزور از رخت خواب بلند میشم و الان یک حالت های اضطرابی دارم اومدم خونه خودم ولی هیچوقت سال ۴۰۲رو یادم نمیرع دو بار تا حالا دکترم داروی دو قطبی بهم دادن نخوردم چون یبار خوردم دو ماه همش خواب بودم به نظرتون من دو قطبی ام آیا ؟؟؟؟؟؟و اینکه بعضی اوقات خیلی میل شدید جنسی پیدا میکنم و اصلا دست خودم نیس مثلا هر چند ماه یبار اینجوری میشم و تو حالت های افسردگی و از وقتاییکه شاد بودم خیلی در تعجبم که چرا انقد بیخودی شاد بودم یا شایدم تاثیر این داروهایی هست که میخورم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

دقیقا ب احتمال زیاد دو قطبی عزیزم 

بخور دارو هاتو بدون دارو نمیتونی زندگی نرمالی داشته باشی 

اول برو پیش روانشناس تشخیص دقیق روت بزاره ارجاعت بده ب روانپزشک 

خوابالو شدی ب دکترت بگو تا دارو هاتو عوض کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا ب احتمال زیاد دو قطبی عزیزم بخور دارو هاتو بدون دارو نمیتونی زندگی نرمالی داشته باشی اول برو پ ...

نه خب داروها رو خوردم خیلی رو کیفیت زندگیم تاثیر داشت همش می‌گفت خوب میشی ولی خوب نشدم 

نه خب داروها رو خوردم خیلی رو کیفیت زندگیم تاثیر داشت همش می‌گفت خوب میشی ولی خوب نشدم

من روانشناسی میخونم واقعیتو بخوام بهت بگم دوقطبی درمان نداره تا آخر عمرت باید دارو بخوری تا زندگی خوبی داشته باشی 

دارو هم مثل غذاست انقد عجیب غریب بهش نگاه نکن مثل وعده های غذایی میخوری چ اشکالی داره؟

اما چ دارویی؟ دارویی ک بهت بسازه برای کبدت مشکل ایجاد نکنه و درصورتی ک تشخیص افتراقی درست و دقیقی روی تو گذاشته بشه ک دقیقا دو قطبی هستی یا ن؟ اگ هستی شدتش چقده؟ تو چ طیفیه؟

من روانشناسی میخونم واقعیتو بخوام بهت بگم دوقطبی درمان نداره تا آخر عمرت باید دارو بخوری تا زندگی خو ...

خب اگه میتونی یا همینجا یا تو خصوصی ازم بپرس ببین دو قطبی هستم یا نه چون خیلی برام مهمه خودم رو بشناسم چون ناراحتم از حالت هایی که دارم