2777
2789

پریسال سال ۴۰۲رو که مطمئنم افسردگی حاد داشتم با تمام حالت های عجیب غریبش از درد مچ پا و تیر کشیدن و سستی و کندی حرکات و ناامیدی فوق فجیعععع ترس و اضطراب خیلی عجیب طوری بودم که به دست و پاهای همسرم همش میچسبیدم و میگفتم آرامش بده بهم چون یک اتفاقی برامون تو زندگی افتاد که بعدش افسردگییی که داشتم عود کرد هروزم کارم گریه‌بود با دردهای فراوان از بهمن ۴۰۲دارو خوردم تا اینکه تیر پارسال خوب شدم تا خوب شدم میل شدید به سیگار پیدا کردم و تمام اتفاق های پارسال هروز مثل میخ تو سرم کوبیده میشد و همش میگفتم خاک برسرت که با این آدم زندگی کردی خیلی از شوهرم ترسیده شدم چون به محض اینکه خوب شدم فهمیدم چه بلایی سرم اومده بود و تا سه چهار ماه همش در حال فرار از خونه بودم از شوهرم خیلی میترسیدم از اون به بعد که خوب شدم پرخاشگر شدم و نمیزارم کوچیکترین حرفی بهم بزنه فوری جیغ میزنم و وسیله هام جمع میکنم میرم خونه بابام مهریه امم‌ گذاشتم اجرا الانم گاهی آنقدر انرژیم زیادع که همش میخندم و آهنگ رو می‌زارم صداش رو بلند میکنم و گاهی تا چند روز بزور از رخت خواب بلند میشم و الان یک حالت های اضطرابی دارم اومدم خونه خودم ولی هیچوقت سال ۴۰۲رو یادم نمیرع دو بار تا حالا دکترم داروی دو قطبی بهم دادن نخوردم چون یبار خوردم دو ماه همش خواب بودم به نظرتون من دو قطبی ام آیا ؟؟؟؟؟؟و اینکه بعضی اوقات خیلی میل شدید جنسی پیدا میکنم و اصلا دست خودم نیس مثلا هر چند ماه یبار اینجوری میشم و تو حالت های افسردگی و از وقتاییکه شاد بودم خیلی در تعجبم که چرا انقد بیخودی شاد بودم یا شایدم تاثیر این داروهایی هست که میخورم 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋
نه نیاز داری به دکترت اعتماد کنی و هرکاری میگه بکنی تا خوب شی

الان چند وقته دیگه نمی‌رم جاش چون داروهایی که بهم داد بدترم کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حالت چند روز شادی چند روز افسرده رو همه دارن فقط موذین پنهان میکنن اگر زرنگ باشی و دقت کنی تو همه ادما هست 

میل جنسی هم بخاطر هورمونا و پریودی گاهی زیاده گاهی کم در همه ادما اینطوره حتی مردها براشون قرص افزایش میل جنسی با مارکهای مختلف درست کردن بخاطر همین موضوعه 

بعضی زنها و مردها بشدت دروغگو و ظاهر ساز و موذین واقعیت به بقیه نمیگن همه این حالتهارو دارن مخصوصا تو شرایط تحریم حال حاضر کشور 

پس مراقب ادمهای دروغگو و که سیاست کثیف دارن باش خودت زرنگ باش و دقت کن متوجه میشی 

این حالت چند روز شادی چند روز افسرده رو همه دارن فقط موذین پنهان میکنن اگر زرنگ باشی و دقت کنی تو هم ...

یعنی من عادیم؟

یعنی من عادیم؟

اگر مصیبت دیدی و ادمهای سمی اذیتت کردن شوک روحی شدی با روحو روانت بازی شده کاملا طبیعیه بعضیا هیچ مشکل خاصی ندارن ولی بخاطر جو دنیا و کشور دقیقا مثل تو هستن حالا وای بحال کسیکه اسیب دیده 

یکی از اشناها هروقت سرحال بود افتابی میشد و همیشه ادعا داشت خیلی حالش خوبه بقیه مریضن ،شوهرم گفت دروغ میگه وقتی حالش بده خودشو قایم میکنه دقت کردم دیدم دقیقا همینطوره 

بعضیا از سادگی بقیه سواستفاده میکنن و بقیرو گول میزنن فقط باید زرنگ باشی دقت کنی 

اگر مصیبت دیدی و ادمهای سمی اذیتت کردن شوک روحی شدی با روحو روانت بازی شده کاملا طبیعیه بعضیا هیچ مش ...

آهان ممنون