2777
2789
عنوان

تولدم مبارک 🥰🥰🥳🎉🎊

277 بازدید | 35 پست

خب من همیشه هفتم فروردین میام تاپیک میزنم و تولدمو به خودم یادآوری میکنم .‌ 

چقد سالها ب سرعت سپری میشه 

امیدوارم امسال از این بلاتکلیفی دربیام و به خواسته هام برسم 💜

فروردینی های مهر و ماه 🌝🌞 تولدتون مبارک 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک و ب یاد ماندنی،، بهترین ها نصیبت بشه موفق تر از قبل بشی امسالم سالت باشه❤️❤️❤️❤️🤍💐💐

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                                   

تولدت مبارک و ب یاد ماندنی،، بهترین ها نصیبت بشه موفق تر از قبل بشی امسالم سالت باشه❤️❤️❤️❤️🤍💐💐

فدای محبتت ❤️💜

ممنون از دعای خیرت ‌ همه رو برای خودتم خواهانم گلم 🤗

تولدت مبارک عزیزم💕

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

تولدت مبارک بهترین ها واست اتفاق بیفته

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

تولدت مبارک باشه🥲

امیدوارم سال جدید زندگیت پر از شادی، سلامتی و کلی اتفاقای باحال و هیجان‌انگیز باشه🥳

امیدوارم به همه آرزوهات برسی و کلی خاطره قشنگ برات ثبت بشه 🥲🎀

-تعلیق

تولدت مبارک باشه🥲 امیدوارم سال جدید زندگیت پر از شادی، سلامتی و کلی اتفاقای باحال و هیجان‌انگیز باش ...

وای ممنونم از محبتت 💜❤️ دعاهای خیرت هزاران بار نصیب خودت گلم 🤗💋