2777
2789
عنوان

خانوما میشه منو متوجه کنید

62 بازدید | 6 پست

من 20 اسفند پریود شدم بعد 29 رابطه محافظت نشده داشتم بعد دیروز دوباره همون اتفاق افتاد من 5 ساعت بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی  شبش باز همونطور مجبورم کرد  ببخشید معذرت میخوام ک مجبورم بگم ولی چون حریف شوهرم نمیشم و همش دعوا رامیندازه ک بچه میخواد  من یه دختر دارم ک 7 سالشه جلوگیری طبیعی داشتم تا الان با وجود اون قرص ک خوردم و سه بار رابطه محافظت نشده احتمال بارداری چقدر هست خیلی استرس دارم 

من میخواستم سال بعد با امادگی باردارشم وبرای پسر اقدام کنم حالا ب نظرتون اگ باوجود قرص باردار شم احتمال پسر چقدر هست خواهرانه راهنماییم کنید خودم خیلی ناراحتم ولی شوهرم به حرفم اهمیت نمیده 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.