2777
2789
عنوان

وقت زایمانمه یا نه توروخدا بیاید

339 بازدید | 41 پست

۳۹هفته و ۳ روزمه هیچ دردی ندارم گفتم شنبه برم پیش دکترم ولی الان از بهداشت زنگ زدن ک حتما همین الان بیا ک یا بفرستیمت پی شکتخصص یا خودمون نامه زایمان بهت بدیم . خب مگ نباید چهل هفته تموم بشه برا زایمان . دکترمم پنج شنبه ها نیس . بعد اینکه نامه زایمان چیه مگ زایمان طبیعی نامه داره 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو به بهداشت ربطی ندارهمگه شرایط خاصی داری که بخوای زودتر زایمان کنی؟

رقتم عزیزم فرستادنم بیمارستان اونجا گفتن ۵ روز دیگ برگرد فعلا باید بمونه نه شرایطمم نرماله 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

سلام عزیزم نه گفتن ۵ روز دیگ برگرد فعلا وقت هست

اره عزیزم منم سره پسرم خیلی صبر کردم اما دردم نگرفت 

خودت طبیعی میخواستی ؟؟؟

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

اره عزیزم منم سره پسرم خیلی صبر کردم اما دردم نگرفت خودت طبیعی میخواستی ؟؟؟

منم میترسم دردم نگیره خواهرامم تا ۴۲ هفته دردشون نگرفت سزارین شدن اخر سر . اره میخوام طبیعی باشم از سزارین خیلی میترسم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

منم میترسم دردم نگیره خواهرامم تا ۴۲ هفته دردشون نگرفت سزارین شدن اخر سر . اره میخوام طبیعی باشم از ...

پیاده روی زیاد برو

پله نوردی

بشین و پاشو لبه مبل

رژه با پاهای باز و محکم

دوش آب داغ

هر روز این کارها رو انجام بده

پیاده روی زیاد بروپله نوردیبشین و پاشو لبه مبلرژه با پاهای باز و محکمدوش آب داغهر روز این کارها رو ا ...

هرروز انجام میدم بخدا بیفایده . دهانه رحمم کامل بستس 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

منم میترسم دردم نگیره خواهرامم تا ۴۲ هفته دردشون نگرفت سزارین شدن اخر سر . اره میخوام طبیعی باشم از ...

والا منم همین شدم دقیقا ۴۲ هفته شدم . بعدش هم سر شدم . 

الآنم باردارم . روز ها خیلی دیر میگذره تازه ۲۶ هفته ام . 

الحمدالله شما دیگه تمومی

پیاده روی زیاد بروپله نوردیبشین و پاشو لبه مبلرژه با پاهای باز و محکمدوش آب داغهر روز این کارها رو ا ...

میدونی من یه دکتری رفتم گفت ژنتیک هستش . مثلاً من مادرم هم همینطوری شد . خودمم همینطور.

انشاءالله که هر چی خیره برات پیش بیاد

سلام عزیزم ایشالا به سلامت زایمان کنی و نینی و خودت سلامت برگردین خونه میشه ازت خواهش کنم موقع زایمان پسرمنم دعا کنی خوب حرف نمیزنه ۳ و نیم سالشه خیلی میترسم میگن دعای زن هنگام زایمان قبول میشه 

اگه ممکنه خواهش میکنم ازت دعا کنی براش که سالم باشه و زود حرف بزنه اسمش امیرمحمد