2777
2789

ببخشید واقعا بابت تاپیک 

این وسطا من مشکلاتی پیش اومد واسم خیلیییی درگیری روحی شدید داشتم کلا ول کردم بعضی مسائلو😮‍💨😔😔😔😔 

برا شماره ۱ خیلی راحت خودش میره انجام‌میده آب میگیره در دستشویی میبنده میاد بیرون ولی ۲ حتما باید پوشک کنم عادت به پوشک داره بدون پوشک اصلااا کارشو انجام نمیده 

از دیروز پوشک نکردم لج کرده دستشویی نمیره شکمش پره پره ولی نمیره یه ریز داد میزنه گریه میکنه 

پوشک میخاد میدونه تو خونه 

روانی شدم واقعا از دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار گریه کنه بچه خواهر منم خیلی گریه کرد ولی دلشون نسوخت

بهش قول دادن بره دستشویی براش جشن میگیرن

همینطورم شد بعد از اینکه خیلی گریه کرد رفت دستشویی و دیگه پوشک کردن هم تموم شد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ی جایی خودش مجبور میشه بره چهارسال آخههه؟بگو مگ نوزادی ببخشیدا برینی زیرت اصلاااا پوشکش نکن

هررروز ۲ بار شماره ۲ میرفت از دیروز نرفته 

شوهرم خیلی بیخیال میگه پوشک کن مگه چی میشه بچه رو زجر میدی

برا شیر هم خیلی لج میکنه موقع خواب بااااااید شیشه شیرش دستش باشه همین الانم انقد تو خونه داره میدونه ...

هنوز شیشه میخوره😳😳😳یاخدا 

تحمل کن بزار گریه کنه بزار لج کنه ولی سفت و‌محکم وایسا 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ای وای الان که بزرگ شده خیلی سخته چون بهشون عادت کرده ،باید با لحن آروم، خوش بهش یاد بدی ،ازین دستشویی مخصوص کودک خوبه 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏