2789

یه آمپول داره داخلش همه اش به من میگه بخواب بهت آمپول بزنم...سوراخ سوراخم کرد😂😂

همه اش هم میگه آقای ی ی ی ی دکتر آقای ی ی ی دکتر

یه عینکم داره داخلش،میزنه انقدر بامزه میشه...

خنگول دوست داشتنی👩🏼‍⚕️

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

یه چیز انبر مانندی هم داره فکر کنم میخواد باهاش کلیه هامو دربیاره قاچاق اعضا کنه🤣🤣

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی انشاالله آقای دکتر بشه افتخار همه باشه🧿🧿🧿🧿

خانم دکتر میشه...😅😅😅یه چیزی تو فیلما شنیده فقط که آقای دکتر رو صدا میکنن از اونا یاد گرفته

آره دختر منم داره همش از صبح تا شب گوشی رو روی قلبمون میزاره میگه ویروس داری شروع میکنه شربت دادن و ...

نه این نامرد همه اش آمپول میزنه....خیلی هم تو کارش جدیه....😅😆