یه آمپول داره داخلش همه اش به من میگه بخواب بهت آمپول بزنم...سوراخ سوراخم کرد😂😂
همه اش هم میگه آقای ی ی ی ی دکتر آقای ی ی ی دکتر
یه عینکم داره داخلش،میزنه انقدر بامزه میشه...
خنگول دوست داشتنی👩🏼⚕️
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
یه چیز انبر مانندی هم داره فکر کنم میخواد باهاش کلیه هامو دربیاره قاچاق اعضا کنه🤣🤣
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانم دکتر میشه...😅😅😅یه چیزی تو فیلما شنیده فقط که آقای دکتر رو صدا میکنن از اونا یاد گرفته
آره دختر منم داره همش از صبح تا شب گوشی رو روی قلبمون میزاره میگه ویروس داری شروع میکنه شربت دادن و ...
نه این نامرد همه اش آمپول میزنه....خیلی هم تو کارش جدیه....😅😆