2777
2789

یه آمپول داره داخلش همه اش به من میگه بخواب بهت آمپول بزنم...سوراخ سوراخم کرد😂😂

همه اش هم میگه آقای ی ی ی ی دکتر آقای ی ی ی دکتر

یه عینکم داره داخلش،میزنه انقدر بامزه میشه...

خنگول دوست داشتنی👩🏼‍⚕️

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه چیز انبر مانندی هم داره فکر کنم میخواد باهاش کلیه هامو دربیاره قاچاق اعضا کنه🤣🤣

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی انشاالله آقای دکتر بشه افتخار همه باشه🧿🧿🧿🧿

خانم دکتر میشه...😅😅😅یه چیزی تو فیلما شنیده فقط که آقای دکتر رو صدا میکنن از اونا یاد گرفته

آره دختر منم داره همش از صبح تا شب گوشی رو روی قلبمون میزاره میگه ویروس داری شروع میکنه شربت دادن و ...

نه این نامرد همه اش آمپول میزنه....خیلی هم تو کارش جدیه....😅😆