2777
2789

💞هرکاری که انجام میدی با عشق انجام بده و بیشتر به لذتی که از انجام کار میبری فکر کن نه نتیجه کار

💞کمالگرا نباش انرژی مردانت رو زیاد میکنه

💞به ظاهرت برس روتین پوستی داشته باش بعضی وقتا تو خونه آرایش کن

💞کارایی که تو بچگی انجام میدادی رو انجام بده با همون حس و حال بچگی

💞آروم حرف بزن بیشتر شنونده خوبی باش 

💞با طبیعت بیشتر ارتباط بگیر از غروب و طلوع آفتاب لذت ببر

💞هرروز شکر گزاری کن برای تمام چیز هایی که داری و نداری

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

پنج شیره ام بخورید خانم ها بدنتون سیستم دفاعیش می‌ره بالا به بچه هاتونم بدید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پنج شیره ام بخورید خانم ها بدنتون سیستم دفاعیش می‌ره بالا به بچه هاتونم بدید

ممنون از راهنماییتون💞

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی تو طبیعت انرژی رو میاره بالا

بله درسته ممنونم💞

ممنون از راهنماییتون💞

منم ممنون از شما بابت اطلاعات قشنگی که دادی گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شکرگزاری چطور روی انرژی زنانه تاثیر داره؟؟؟

ارتباط مستقیم داره با در حال زندگی کردن

همه موارد رو انجام میدم بجز گزینه دو نمیتوووونم نباشم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بهترین راه خرید هست خخخخ من خرید میکنم انرژیم تمون نشدنی میشه

دقیقاااا اینم روش خوبیه😄

والا من اول صبح پا میشم یدونه انرژی فیکس میخورم تا بتونم به این دوتای وروجک برسم😅

انرژی فیکس قرص هست عزیزم ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

انرژی مردانه ام زیاد بشه؟مگه زن بودنم کمبودی داره؟

وقتی انرژی مردانه زیاد بشه خیلی از روحیاتمون بهم میخوره

بهتره هردو در تعادل باشه🌼