2777
2789
عنوان

راه هایی برای افزایش انرژی زنانه👸🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 76 پست
نه اصلا ضرر نداره، چون ترکیبات خاصی نداره، قیمتشم خوبه صدو خورده ای، تا روزی دو سه تا میشه خورد. روی ...

مرسی که بهم گفتی ☺️🌱

اثری هم داره عزیزم ؟؟؟

انرژی رو بالا می‌بره یا کسل بودن رو برطرف می‌کنه ؟

یا آروم می‌کنه ؟؟؟

چطوریاس ؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره من خودم همیشه توی خونه شیک پوشم و شادم و مدام در حال قر دادنم😅 الان که پریودم همش پسر بزرگم و ش ...

خیلیم عالی همیشه همینجوری بمونید😁🌼

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وبه ها ولی آدم نمیتونه ادا در بیاره مثلا بگه وای من عاشق طبیعتم اگه بخواد لذت ببره فقط کافیه افکارش ...

بله درسته برای خاموش کردن افکار هم بهترین کار مدیتیشنه

نمیخواد لذت رو به زبون بیارید از دلم باشه کافیه

ما کلا دو تا انرژی تو بدنمون داری یکی مردانه یکی زنانه که باید تو تعادل باشن یکی بیشتر باشه و یا کمتر خیلی از روحیاتمون بهم میخوره تو روابطمون به مشکل میخوریم بعضی کار هارو نمیتونیم انجام بدیم یا خسلس احساساتی میشیم یا خیلی سنگ و خیلی چیزای دیگه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بله درسته برای خاموش کردن افکار هم بهترین کار مدیتیشنهنمیخواد لذت رو به زبون بیارید از دلم باشه کافی ...

اوهوم ممنون اره درسته ولی به چه دردی میخوره انرژی زنانه ؟ مثلا از کجا بفهمیم که درست پیش میریم یا نه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

اوهوم ممنون اره درسته ولی به چه دردی میخوره انرژی زنانه ؟ مثلا از کجا بفهمیم که درست پیش میریم یا نه

مفصله

کم کم تاپیک میزنم برای اینکه بفهمیم انرژی زنانه تو تعادله یا نه

اگه دوس داشتی تاپیکامو دنبال کن

مفصلهکم کم تاپیک میزنم برای اینکه بفهمیم انرژی زنانه تو تعادله یا نهاگه دوس داشتی تاپیکامو دنبال کن

ممنون باشه البته من برای کنکور میخونم کم میام ولی اسمتو بلدم هر موقع که اومدم سرچ میکنم

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

مفصلهکم کم تاپیک میزنم برای اینکه بفهمیم انرژی زنانه تو تعادله یا نهاگه دوس داشتی تاپیکامو دنبال کن

منظورت از انرژی زنانه همون آنیما ست دیگه؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

نمیدونم چرا اصلا حوصله انرژی زنانه رو ندارم

افسردگی نداری؟

ممنون باشه البته من برای کنکور میخونم کم میام ولی اسمتو بلدم هر موقع که اومدم سرچ میکنم

باشه عزیزم

موفق باشی💞

باشه عزیزمموفق باشی💞

همچنین💜💖

منظورت از انرژی زنانه همون آنیما ست دیگه؟

بله درسته

چرااا

این کارایی که گفتم انجام بده خیلی آسونن

رو روحیت هم تاثیر میزاره

بله درسته

من آنیموسی هستم بیشترر

استارتر از ارکی تایپ ها هم چیزی میدونی ؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..