2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاه حاج میرزا که میدون امام اونجا رستوران زیاد هست

ولی،شب نشین محیط قشنگی داره

سه کاج

عشایر

اینا خوبن کلا اصفهان رستوران هاش خوبن نمیدونم چرا یادم نمیاد اسماشون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کجاست؟؟

چهارباغ

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شب نشین تو خیابون اتیشگاه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

سلام عزیزم

سمت خیابون آتشگاه که بری پر از رستورانه.

مجتمع پرواز تو مرداویج هم همینطور. 

تو چهارباغ بالا خوان گستر و آراخان و وی آی پی

اطراف میدون هم نقش جهان و نمکدان و چندتای دیگه

خاقانی هم چندتا داره

عمارت هوگو دروازه دولت هم خیلی قشنگه

شهرزاد هم که از قدیمی هاست

یه سری عمارت‌های سنتی تو مرکز شهر هم هست.

حاج میرزا هم جالبه

شهرزاذ غذاش خوب نیس

اطراف میدون کریاس خوبه و عمارت نمکدان 

بریون هم چاه حج میرزا خوبه 

گذر سعدی کنار عمارت نمکدان ساندویچ گذر هم ساندویچ هاش بد نیست میتونی ساندویچ سفارش بذی بری توی عمارت نمکدان بخوری

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁