2777
2789
عنوان

نظرتون درباره بخشیدن مهریه

368 بازدید | 46 پست

مهریه ام ۱۱۴ تا سکه اس و سه دنگ خونه میخوام ببخشم هم بخاطر حدیث حضرت زهرا و هم اینکه مطمئنم شوهرم در توانش نیست این حجم مهریه

حضرت زهرا با امام علی زندگی می کرد

اصلا قابل قیاس با شوهرای ما نیست

کار درستی نمی کتی مخصوصا تو کشور ما که تنها دست گیر زن و پشتوانه اونم با هزار تا تبصره همین مهریه اس

Be nice😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ن اعتقاد دارم و ن ی روزی هم خدایی نکرده چیزی بشه‌میگیرمش اما ب نظرم اینطور تو ذهن بیشتر مردا جا افتاده ک ارزش اونی ک مهریه داره بیشتر

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بخشش مهریه اشتباه محضه 

مگه همسرت امام معصوم هست ؟!!!

ایران زندگی میکنیم و جامعه مرد سالاره 

تنها حق زن مهریه اس ( حتی تو دادن این حق هم مراعات مرد رو میکنن ) 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

به هیچ وجه اینکارو نکن که پشیمون میشی همین الان که نمیخاد بده هر وقت در توانش بود بده  تحت تاثیر حدیث و اینا هم قرار نگیر شرایط الان فرق میکنه 

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

اصلااااااا

هرگزرززززززر

اگه یه زن بخواد مثلا طلاق هم بگیره با هزار بدبختی سالی یه سکه باید بگیره

به فکر توان مرد نباشید

به این فکر کنید بعد از طلاق این زن هست که زندگیش خراب میشه مردها که دو روز بعد زن میگیرن

اگه شاغلی و حداقل ده سال از ازدواجت میگذره و رو شوهرت شناخت پیدا کردی که تو زندگی مشترک با تو همه چی رو ۵۰ ۵۰ انجام میده مثلا تو کار خونه کمکت میکنه وقتی با هم چیزی می‌خرید مثل خونه و ماشین حتما ۵۰ درصد به نام تو زده شده ببخش . اگه نه روی  هیجان تصمیم نگیر. منم بخشیدم ولی بعد دیدن شرایط