این مشکل برای من و خواهرمه و هردومون یه مشکل رو داریم من کلاس نهم هستم خواهرم کلاس ششم جفتمون امسال امتحانات مون نهاییه من و خواهرم هردومون اصلا نمیتونیم درس بخونیم میخوایم درس بخونیم ولی هی وسطش خسته میشیم مثلا داریم ویدیو آموزشی میبینیم در حد ۳۰ دقیقه هست وسطش ول میکنیم میریم مشغول یه کار دیگه میشیم هردو هم اینجوریم که میتونیم ۵ ساعت تو اینستا باشیم یا ۵ ساعت فیلم ببینیم ولی بحث درس که میشه هردو خسته میشیم من تو همه چی فیلم فقط ریاضی مشکل دارم با عربی خواهرم هم همه درساش تو کارنامه و برگه امتحان خیلی خوبه فقط ریاضی رو خراب میکنه هردو هم ریاضی مون از پایه ضعیفه چیزی تا تموم شدن تعطیلات نمونده نمیدونم چیکار کنیم تا بتونیم درس بخونیم تروخدا یه چیزی بگید نظراتتون رو با خواهرم میخونیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مامانم کم خونی داره یه بار تو عمرش اونم دوران کرونا آزمایش داد قطعا مخالف آزمایش دادن هستن
🤯🤯شاید کمبود ویتامین دهید ویتامین بهر از داروخونه بخور دیگ نیاز ب دکتر نداره آدم سرحال میکنه بعضی از ویتامین ها یا مثلا موز بخور شیره وارده عسل اینها خوبن
گوشی مخصوصا اینستا طوری طراحی شدن ک تمرکزت فقط برای یک دقیقه روی ی ویدیو باشع مغزت عادت میکنه روی چ ...
اوهوم قبلا کلاس ششم یا هفتم بود گوشی قدیمی مامانم دستم بود یه برنامه فقط برای فیلم داشتم با چندتا بازی اینقدر فیلم میدیم که الان یه قسمت رو به زور میبینم اگه سریال دیگه خیلییی خوب باشه میبینمش تازه گوشی قدیمی مامانم جی ۵ بود