2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن چطوریه

137 بازدید | 13 پست

شما طلاق گرفتین یا مثل من بهش فقط فکر می‌کنید؟

من خییییلی بهش فکر میکنم عقلم میگه جدا شو هنوز جوونی برو آینده تو بساز اونجوری که دوست داری دلیل هم برای طلاق تا دلت بخوا دارم 

ولی قلبم میگه هنوز دوسش داری بهش فرصت بده 

بچهام چی😔 اونارو چکار کنم 😔

هیچ از طلاق نمیدونم میترسم از اسمش 

بنظرم اونی که طلاق گرفته خیلی قوی بوده 

بعدش چی میشه ؟یعنی بابام حمایتم میکنه ؟

بنظرتون تو خونه بابام جایی برای من هست؟

میتونم از پس زندگی و سختی هاش بر بیام تنهایی؟

دید جامعه به زن مطلقه چطوریه؟نکنه بخاطر شرایطم خونه بهم اجاره ندن یا بابام نزاره مستقل بشم 

بچهام چی 

شما چکار کردین 

چندساله جدا شدین

از شرایط راضی هستین

به ازدواج دوم فکر میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدطلاق خیلی سخته اونم بابچه اگر حمایته خانوادم نبود قطعا الان خیلی از موفقیتارونداشتم بدونه هیچ حمایتی این زمونه نمیشه و طلاق بنظرم دلیلی میخواد که دیگه به بن بست رسیدی و هیچ راهی نمونده تا بعدش وجدانت راحت باشه من خداروشکر خیلی ازخودم راضیم چون بهم خیلی اوم دنیامدیونه وجدانم راحته 

اصلا به حرف بقیه اهمیت نده. فقط صلاح و آرامش خودت رو درنظر بگیر که با کدوم انتخاب، راحتتری

من به حرف بقیه کاری ندارم مشکلم اینه نمیدونم کدوم تصمیم بهتره از طلاق میترسم نمیدونم چجوریه بعدش چی میشه زندگی چطوری قراره بگذره

بعدطلاق خیلی سخته اونم بابچه اگر حمایته خانوادم نبود قطعا الان خیلی از موفقیتارونداشتم بدونه هیچ حما ...

دلیل خیلی زیاد دارم از اعتیاد بگیر تا وووووو ولی قلبم یک دلیل داره اونم اینکه دوسش دارم  نمیتونم تصمیم بگیرم میترسم حرف عقلم گوش بدم بیوفتم تو چاهی که عمقش رو نمیدونم 

من به حرف بقیه کاری ندارم مشکلم اینه نمیدونم کدوم تصمیم بهتره از طلاق میترسم نمیدونم چجوریه بعدش چی ...

چون نوشتی دید جامعه، به خاطر همون گفتم. برو پیش مشاور خوب. طلاق هم اوایلش سخته ولی اگر دلیلی قانع کننده باشه، زود به شرایط نرمال برمیگردی

من تو شرایط تو ام تو فکرم‌فقط جدا میشم در واقعیت همه این مسائل پیش رومه که پر از ابهامه برام میترسم ...

همچی رو میشه باهاش کنار آمد الا بچها آیندشون چی میشه قراره بعد طلاق زندگی رو چطوری بگذرونن با کی بمونن فکر اینکه شوهرم ببرشون مادرش اذیتشون کنه روانیم میکنه یا زن بگیره اون اذیتشون بکنه 

دلیل خیلی زیاد دارم از اعتیاد بگیر تا وووووو ولی قلبم یک دلیل داره اونم اینکه دوسش دارم نمیتونم تصم ...

من بخاطراعتیاده صنعتیش جداشدم خطرناک بود کتک و خرج ندادن و فقرشم بماند اما خداروشکرراضیم ولی بدون بایدخیلی قوی بشی کلی دلتومیشکنن قضاوت میشی تحقیرفامیل میشی الان انقدربیزارم توزندگیه خودمم سال به سال نمیبینمشون ازدواج دومم بابچه خوب نیست اولیش چی بود دومیش بشه دیگه بایدخیلی قوی باشی

من بخاطراعتیاده صنعتیش جداشدم خطرناک بود کتک و خرج ندادن و فقرشم بماند اما خداروشکرراضیم ولی بدون با ...

من اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم بعدش ،  دوست دارم آزادانه کار کنم تلاش کنم اون جوری که دوست دارم زندگی کنم کسی غر نزنه سرم کسی امر و نهی نکنه منو چی بپوش چی نپوش کجا برو کجا نرو یم زندگی سالم داشته باشم شده یک خونه 40 متری ولی آرامش توش باشه 

شوهرم اعتیاد داره دست بزن داره ذاتن گدا هست خرج کن نیست نمیزاره پیشرفت کنم سنگ میندازه جلوم 

27سالمه ولی تنها اجازه نمیده جایی برم همش میگه تو نمیتونی تو بلد نیستی تو از عهدش برنمیای 

خستم کرده همش میخواد بگه خودش خیلی خوبه خودش خیلی میفهمه خودشیفته هست 

استرس داره نکنه من به یکی پا بدم 

خیلی از لحاظ روحی داغونم 

من اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم بعدش ، دوست دارم آزادانه کار کنم تلاش کنم اون جوری که دوست دارم زندگ ...

مثله شوهره سابقمه من که جداشدم راضیم خداروشکرامسال مهندسی برقمومیگیرم بچمم که بزرگ شد اون الدنگم الان انقدخراب شده همش از نفرینواشکام بود وای به خودش شد امابازم میگم حمایته پدرمادرم خیلی مهم بود فرشته های زندگیمن دخترموبزرگ کردن وخیلی کمک کردن بهمون اگراونادوستمون داشتن بدبختمون نمیکردن اونافکره لذته مغزشون بودن نه ما

من اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم بعدش ، دوست دارم آزادانه کار کنم تلاش کنم اون جوری که دوست دارم زندگ ...

با اینهمه اوصاف عالی دوسش داری . کجاش دوست داشتنیه؟خودتو بیشتر دوست داری یا اونو😕

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️