2777
2789
عنوان

دوستی که دنگاشو نمیده😂

66 بازدید | 1 پست

تاپبک قبلیم حرف از رفیق شد با یکی از کاربرا،گفتم احمق بودن خومو واستون تعریف کنم 😂

من یه دوستی داشتم نصف سال انگلیس بود پدرش هم‌پورشه داشت و کلا حتی بیرون معمولی هم میرفتیم طلاهای سنگین عربی مینداخت که حداقل دویست میلیون پولش بود،منم وضع مالیم معمولیه و هرماه یه پول مشخصی میگیرم و اصلا مبلغی نیست که بتونم باهاش خرج اضافی کنمو اونم اینو میدونست

خلاصه ما هروقت میرفتیم بیرون این بنده میگفت کارتمو جا گذاشتم انقدر این قضیه تکرار شد که فهمیدم موضوع از چه قراره مثلا میرفت با کارتم خرید میکرد و میگفت پولشو برات میزنم یا میرفتیم غذا میخوردیم و غذاهای گرون سفارش میداد میگفت حساب کن پولشو برات میزنم و تا الان که من دارم باهاتون حرف میزنم ایشون شماره کارت منو نداره😂و حتی یکبار ازم نخواسته شماره کارتمو دلم خوش باشه

خلاصه که من خیلی بدم اومد ازش با اینکه دوست قدیمیم هست ولی خب ارتباطم و باهاش خیلی کم کردم دیگه در حد احوالپرسی با هم در ارتباطیم

قطعا این اتفافا برای همه افتاده بیایید شمام خاطرات دوستای دنگ نده تون رو تعریف کنید😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.