2777
2789
عنوان

جدی حس میکنم اخرالزمان شده

128 بازدید | 11 پست

من یکی اصلا نمیفهمم چی غلطه چی درست. بعد هرچیو از هرکی میپرسی هزارتا نظر مختلف هست. چه مسائل دینی چه اخلاقی چه هرچی. واقعا نمیشه تشخیص داد دیگه. کاش یکی بود جواب همه سوال های منو میداد

من از نازایی و بچه نیاوردن حس میکنم اخرالزمانه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس چیزی بلد باشم جواب میدم

02531768این شماره هم زنگ بزنی سوالات اعتقادی و شرعی همه رو جواب میدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

کاش امام زمان (عج) ظهور کنند ،زندگی خیلی سخت شده ،قبلا اگر گوشت و مرغ گرون بود ،مردم سیب زمینی،خوراک لوبیا و ...می پختند، الان اونام گرون شدن،دست روی هر غذایی میزاری ،گرون در میاد 

بپرس چیزی بلد باشم جواب میدم02531768این شماره هم زنگ بزنی سوالات اعتقادی و شرعی همه رو جواب میدن

مراکز پاسخگویی میشناسم زیاد. اما حرف اینا و حرف افرادی که مرگ رو تجربه کردن و حرف انسانیت و... 

میدونی همش قاطی شده هرکی یه چیز میگه. نمیشه به هیچکس اعتماد کرد چون نمیفهمی واقعا

یعنی چی

یعنی مثلا امید به زندگی نیست کم شده و ...

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

مراکز پاسخگویی میشناسم زیاد. اما حرف اینا و حرف افرادی که مرگ رو تجربه کردن و حرف انسانیت و... میدون ...

افرين. منم قاطي ميكنم. از اين ور ميگم بابا خدا خيييلي مهربون و بخشندس. از اون ور وقتي يه چيزايي ميشنوم خيلي ميترسم. 

ولي دارم تلاش ميكنم تا جايي كه ميتونم حداقل حق الناس نكنم كه واقعا عذاب اوره

بقيه رو سعي ميكنم درست انجام بدم كه اگه بد شد لاقل خدا ببخشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مراکز پاسخگویی میشناسم زیاد. اما حرف اینا و حرف افرادی که مرگ رو تجربه کردن و حرف انسانیت و... میدون ...

ببه نظر من اتفاقا بین همشون اشتراکاتی هست اگر واقعا گیج شدی یه توصیه هدیه از من داشته باش بعد نماز صبح تا طلوع افتاب با امام زمان صحبت کن درد و دل کن و سوالاتت بپرس ایشون امام حاضرن مطمئن باش به یه طریقی جوابتو میدن مثلا یهو یه کتاب برمیداری جوابت توشه یا یه مطلبی تو گوشیت میخونی یا تلوزیون یا کسی بین حرفاش انگار جوابتو میده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببه نظر من اتفاقا بین همشون اشتراکاتی هست اگر واقعا گیج شدی یه توصیه هدیه از من داشته باش بعد نماز ص ...

اشتراکاتی هست قطعا اما تفاوت هم هست. کسی که تجربه کرده میگه بیشترین چیزی که بهش پرداخته شده انسانیت بوده. نود درصد سوالا درباره این بوده که چه کار اخلاقی و غیر اخلاقی در حق بقیه کردی. مثل دل شکوندن و اینا

اما چیزی که الان اینجا توی بورس گذاشتن مسئله بی اهمیتی مثل اینکه نمیدونم یه رژ بزنی حرامه و میری جهنم و... 

قلبم یه چیز میگه، مرجع تقلید و ادم های مذهبی یه چیز دیگه

البته بهتره خیلی صحبت نکنیم دربارش چون هزچی بگیم تعلیق میشیم حتی اگر موافق دین هم توضیح بدی تعلیق میکنن کلا. 

ولی شما برام دعا کن بفهمم چی به چیه