2777
2789
عنوان

آیاکوتاهی قدژنتیکی درمان داره

41 بازدید | 4 پست

سلام لطفا اگ دراین موردمیدونیدجواب بدید. من و شوهرم قدکوتاهی داریم. پسرم 20 ماهشه قدش 80 سانت میترسم کوتاه بمونه.آیا درمانی واسه کوتاهی ژنتیکی هست؟ 

بستگی داره چقدر باشید ماخانواده مون ۱۵۰تا۱۶۰هست عمومم بچه هاش مثل ما بودن برد امپول زد رشد کردن

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پسرخاله من ، پدر بزرگش کوتاه بود 

این بچه هم قدش کشیده بود به پدربزرگش 

دکتر گفت قدش خیلی کوتاه مونده و باید قبل از بسته شدن صفحات رشدش آمپول بزنیم تا ید بکشه

۳ سال امپول زد خیلی خیلی بهتر شد

اما چون دیر اقدام‌کردن هنوزم یکم کوتاهه

ولی از کوجولو بودن در اومد بازم

شما زودتر شروع کنید تا دیر نشه

ممنون که نظر دادیدقد خودم 155 قدهمسرم163.حالا میگن قدنهایی میانگین قدپدرومادر واسه پسربعلاوه 8 که با این اوضاع قد پسرم به 170 هم نمیرسه. اینجا خواستم ببرم دکترغددکه میگه زیر7 سال رو ویزیت نمیکنه. دختر بزرگم18 سالش قدش155