2821
2789

نتیجه کار بدی که کردن یا خوبی که در حق دیگران کردن رو دیدن با ذکر مثال 😊

البته ما خانوادگی دستمون نمک نداره به هرکی خوبی کردیم در جوابش بی احترامی و دشمنی دیدیم مورد هم تا دلتون بخواد زیاده

یکیش رفت و امد خانوادگی بود  موقعی که میخواستن شام خونگی بخورن خونه ما تلپ بودن رستوران رفتناشون و سفر رفتناشون بدون ما بود 

یا یکی از عمو های شوهرم چند روزی مهمون ما بود همش خوراک عالی درست میکردم این اقا رو دوباره که دیدیمش تف انداخت تو صورتمون‌ گفت‌اینا ایکبیرین😐😐😐😐 

یا زن یکی از دوستای شوهرم به شوهرم تو خیابون گفته بود تو الان جیبت خالیه 😑😑😑😑 خرج مادرتو نمیدی حالا جالبیش اینجاست که مادرشوهرم خودش حقوق داره و ما تا حالاخرج اضافی ندادیم در حد کادو و اینا بود

من معتقدم

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خیلی اعتقاد داشتم.ولی از بس دیدم هر کی بدی کرده هیچیش نشده تازه هر روز بهترم شده دیگه اصلا اعتقاد ...

برای ما که از در و دیوار میریزه ولی یجاهاییم معجزه خدا رو دیدم

من معتقدم خدا کسانی رو که دوست داره سزای کار بدشون رو تو این دنیا بهشون میده و کسایی رو که دوست نداره صبر میکنه اون دنیا بهش بده

البته که تا جایی که تونستم سعی کردم به کسی بدی نکنم 

و تا شده بدون چشم داشت محبت کردم و در قبالش  هم محبت دیدم هم بی محبتی از سمت دیگران😊

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

من میتونم جواب بدما یا بخوام الافی کنم ناجور تلافی میکنم ولی از چوب خدا میترسم و تا حالا سعی کردم ادم خوبی باشم هیچ بدی رو با بدی جواب ندادم سعی کردم ابرودار مردم باشم راز هاشونو نگم دو بهم زنی نکنم زیراب کسی رو نزنم 

ولی هرچقد من خوبی میکنم از این ور اونور میادش 

ولی قربون خدا برم که هوامو داره امان از دست بنده هاش

تجربه یکی از فامیلامون 

میگفت من از مهمون خیلی بدم میومد و وقتی داشتم غذا اماده میکردم تو دلم میگفتم کاش بشه دگ نیان دست از سرمون بردارن کاش ی اتفاق بدی بیفته برا یکیشون 

میگه زد و شوهر خودم مرد و الحق که شوهری داشت چهارشونه جذاب خوش قد و بالا و کاری  

ب هر کی خوبی کردی منت نزار از خدا بخواه برات جبران کنه نه از بنده خدا چون منت خوبیتو بی ارزش میکنه اما در مورز عنوانی که گفتید کاملا اعتقاد دارم که تو این دنیا تاوان پس میدن

این مال ۶ ماه پیشه 

داداشم سره بچه اومده بوده با بابام دعوا کنه زن و شوهری اومده بودن خونه بابام هرچی از دهنشون در اومده بود به بابام گفته بودن 

داداشم به ماه نکشید زیر اوار موند و هر کاری کردن خوب نشد تا اینکه من از طرف داداشم از بابام معذرت خواهی کردم و گفتم ببخشش‌ بابام گفت دخترم خیلی دلم شکست پسر بزرگ کن همه مال و منال بهش بده غذا بهش برسون اخرشم اینجوری کنه زور داره ولی بخشید 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز