2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار. کرده

اومدیم شهرستان خونه مادر شوهرم اون روزی من خودم شنیدم که بد منو داشت به یکی می‌گفت درحالی ک من خیلی باهاش خوبم از صبح تا شب دارم تو خونش کار میکنم و ..... خلاصه من خیلییی ناراحت شدم و به شوهرم گفتم

چرا عزیزم.؟

منم خیلی ازش دلگیرم با غرور بی جا و اطلاعات کم و منم منم تمام سرمایمونو به باد داد الان ماشین هم نداریم هر شب از غصه گریه میکنم هر شب

خیلی خیلی غصه میخورم که ماشین نداریم دوتا هم بچه دارم مخصوصا این عید خیلی خیلی برام سخت بود 

هر چقدر هم التماس خدا میکنم چله بر میدارم نمیدونم چرا خدا جوابمو نمیده  

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم
اومدیم شهرستان خونه مادر شوهرم اون روزی من خودم شنیدم که بد منو داشت به یکی می‌گفت درحالی ک من خیلی ...

حتی شوهرم و قسم دادم ک به مامانت چیزی نگیااا حرمت ها از بین میره اما از اونجایی ک شوهرمم ناراحت شده بوده می‌ره به مامانش میگه ک چرا اینطوری گفتی

اما مادر شوهرم الکی قسم خورده ک من این حرف و نزدم 

حتی شوهرم و قسم دادم ک به مامانت چیزی نگیااا حرمت ها از بین میره اما از اونجایی ک شوهرمم ناراحت شده ...

الان شوهرم میگه تو الکی قضاوت کردی مامانمو، حتی اگه این حرفم زده باشه نباید ناراحت بشی و اینا، بهم گفت تو میخوای رابطه منو مامانم و بد کنی و .... 

قشنگ مشخص بود مادرشوهرم پرش کرده بود

من امشب سالگرد ازدواجم بود دعوامون شد اصلا دلم میخواد هم خودم هم بچه تو شکمم با هم بمیریم راحت بشیم هر چی خواست گفت و شنیدم دلم خیییلی شکسته اصلا دیگه نمی‌خوام زنده بمونم خسته ام خسته 

من امشب سالگرد ازدواجم بود دعوامون شد اصلا دلم میخواد هم خودم هم بچه تو شکمم با هم بمیریم راحت بشیم ...

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه 

خدا بگم این مردا رو چیکار کنه

به نظرت من چیکار کنم