2777
2789
عنوان

خدایی این شوهرر چی داره 🤢🤢

309 بازدید | 25 پست

واقعا پرام میریزه 

کلیپ احساسی میبینید  فیلمای ترکی میبینید بخداوندی خدا که اونطوری نیس زندگی واقعی مثل سگ وگربه 

یه روز اشتیی شش روز هفته قهر جنگ دعوا 

نمیگم همه ولی قطعا هست 

میگن خونه پدر مادرم جنگ دعواس کی ازدواج کنم راحت بشم 

نه اینکه راحت نمیشی جنگ دعوای خودتم بهش اضافه میشه😂🤦

من حسرت یه زندگی پولدارم بخورم زندگی پولدار کسیو میخورم که خودش تونسته با کار تلاش به دست بیار نه شوهرش پولدار بوده یا برعکس زنش .. 

خودم بعد یازده سال میرم خونه پدر مادرم انگار تو هتل پنج ستاره‌م بهم سرویس میدن انقد که برام ارامش داره 

پدر مادر خوبیم اگه نداشتم قطعا کار و تلاش میکردم بهترین موقعیت برا خودم درست میکردم 

ازدواج بد نیست ولی به وقتش ولی برای خوشبختی ارامش دنبال شوهر نباید بود ... 

اره منم دوست ندارم ازدواج کنم دوست دارم درسم تموم بشه برم طرح و بعدش مشغول ب کار بشم اما وقتی خانواده روم فشار میاره و یجوری رفتار می‌کنه انگار اضافیم خب من چیکار کنم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دوست ندارم ازدواج کنم دوست دارم درسم تموم بشه برم طرح و بعدش مشغول ب کار بشم اما وقتی خانواد ...

تنها یه کلمه شما چوه گلی به سرتون زدین با ازدواجتون که من بزنم 

خیلی خوبه ازدواج😍منی که خونه پدرم مثل ملکه بزرگ شدم میگم که اگه مردی باشه هم دوسش داشته باشی هم دوست داشته باشه کنارش بشه به همه چی برسی خیلیم خوبه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️