2777
2789
عنوان

اسم یه فیلمو یادم نمیاد

88 بازدید | 10 پست

بچه ها یه فیلمی بچگی دیدم یادم نمیاد اسمشو فقط یادمه یه جنازه ایو تو یه اتاق گذاشته بودن بجای اینکه خاکش کنن و روحش میومد بیرون فیلم ایرانی بود اصلاا اسمش یادم نمیاد ولی خیلی ترسیده بودم یادمه مثلا مجبورشون میکرد لی لی کنن رو فرشا و ...

یا خدابازیگراش یادت نیس؟

اصلاا یادم نمیاد فقط یادمه ایرانی بود من خیلی بچه بودم فکر کنم ۵ سالم بود ولی از بس ترسیدم این تیکه ش تو ذهنم مونده اون بازیگر چشم رنگیه که اتوبوس کتاب داشت اونم توش بازی میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاا یادم نمیاد فقط یادمه ایرانی بود من خیلی بچه بودم فکر کنم ۵ سالم بود ولی از بس ترسیدم این تیکه ...

اسیی اسمش جنازه نیست ؟ برو بزن گوگل ببین همونه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

به نظر می‌رسد که شما در حال توصیف فیلم **"جنازه" (2011)** به کارگردانی **علیرضا امینی** هستید. این فیلم یک اثر ترسناک و فراطبیعی ایرانی است که در آن عناصر فولکلور و باورهای قدیمی درباره‌ی مرگ و ارواح به کار گرفته شده است.

### خلاصه‌ی داستان فیلم:

- در این فیلم، جنازه‌ای در یک خانه نگهداری می‌شود و به جای دفن، مراسم عجیبی برای آن برگزار می‌گردد.  

- روح متوفی در خانه حاضر می‌شود و ساکنان را تحت فشار قرار می‌دهد تا کارهای عجیبی انجام دهند، از جمله **لیلی کردن روی فرش** (که احتمالاً اشاره به یک بازی یا سنت ritualistic دارد).  

- فیلم ترکیبی از ترس و نمادهای فرهنگی ایرانی است، از جمله باورهای مربوط به **آشفتگی روح پس از مرگ** اگر بدن به درستی دفن نشود.  

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مسخره میکنی ؟ اونکه کمدیه

نه قربونت چرا مسخره اشتباهی اونو گفتم

از هوش مصنوعی گرفتی ؟ هر چی سرچ کردم نیاورد برام

اره

گوگل کردم اصلا هیچی نیومد

منم زدم بالا نیاورد