از نظر اخلاقی کاری ندارم ظاهری چیکار کرده باشه که بهش میگین داف طرف دافه
میخام ببینم داف محسوب میشم آیا😂
با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق
اینو باید از پسر بپرسی که جواب خوبی نمیده پس منم چیزی نمیگم
ظاهری گفتم نه اخلاقی
با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
من شوهرم حکمش ده ساله و قاضی گفته ۲۰ ماه باید از زندانیش بگذره تا حکمش اشتغال شه و از زندان خلاص شه الان ۱۶ ماه از زندانیش گذشته . میخان بدونم وقتی اشتغال شد باید چند سال اشتغال باشه ؟؟ ممنون میشم اگه بلدی جواب بدی
خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
حقیقیتش میخوام بخرم میترسم کلاهبرداری باشه رنج قیمت از ۱۷۰۰ داره تا ۲۵۰۰ . نمیدونم چکار کنم میخوام ط ...
چرا کلاهبرداری ؟ خب قبل خرید استعلام همه جا رو میگیری دیگه اکثرا سند هم دارن قولنامه ای خیلی کمه اونو سمتش نرو برا همینجایی ها مناسبه ، اجاره روزانه بدی که عالیه