2777
2789
عنوان

داف کیه به کی میگین داف

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 26 پست
اینو باید از پسر بپرسی که جواب خوبی نمیده پس منم چیزی نمیگم

ظاهری گفتم نه اخلاقی

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم راجع ب امضات..وکیلی؟

مشاور حقوقی هستم عزیزم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
مشاور حقوقی هستم عزیزم

من شوهرم حکمش ده ساله و قاضی گفته ۲۰ ماه باید از زندانیش بگذره تا حکمش اشتغال شه و از زندان خلاص شه الان ۱۶ ماه از زندانیش گذشته . میخان بدونم وقتی اشتغال شد باید چند سال اشتغال باشه ؟؟ ممنون میشم اگه بلدی جواب بدی

خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

الان بدجور خوابیده خوش قیمت میشه پیدا کرد شهر ارزونتره از روستا

حقیقیتش میخوام بخرم میترسم کلاهبرداری باشه رنج قیمت از ۱۷۰۰ داره تا ۲۵۰۰ . نمیدونم چکار کنم میخوام طلاهامو بفروشم بخرم از طرفی میترسم بخرم رشد نکنه قیمتش تو کف بمونه . باز طلا ثانیه ای داره میره بالا. شوهرم میگه بخر بده اجاره روزانه 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
حقیقیتش میخوام بخرم میترسم کلاهبرداری باشه رنج قیمت از ۱۷۰۰ داره تا ۲۵۰۰ . نمیدونم چکار کنم میخوام ط ...

چرا کلاهبرداری ؟ خب قبل خرید استعلام همه جا رو میگیری دیگه اکثرا سند هم دارن قولنامه ای خیلی کمه اونو سمتش نرو برا همینجایی ها مناسبه ، اجاره روزانه بدی که عالیه 

چرا کلاهبرداری ؟ خب قبل خرید استعلام همه جا رو میگیری دیگه اکثرا سند هم دارن قولنامه ای خیلی کمه اون ...

بنظرت بخرم بذارم بمونه سود میکنم؟یا طلا بهتره?

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!