2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12411 بازدید | 532 پست
این چیزارو که میخونم وقد به حال پسرم غصه میخورم همه ی این علایم رو داشت هردکتری میبردم میگفت سالمه چ ...

بزرگتر شد وزنش کم نبود نشده بود ببری دکتر اون بفهمه؟؟ منم مثل شمام البته پسرم رفته تو پنج رفلاکس پنهانش خوب نشده کم ولی گاهی هست هفته دیگه بعد دکتر ارتوپدش باید ببرم گوارش پارسالم بردم کاری نکرد گفت حساسیت غذاییه ولی نمیشه بدون تست عهمبد به چی فقط رشته پلو رو فهمیدم نمیتونه هضم کنه چون تب میکرد 

بزرگتر شد وزنش کم نبود نشده بود ببری دکتر اون بفهمه؟؟ منم مثل شمام البته پسرم رفته تو پنج رفلاکس پنه ...

نه حتی یکیشون نفهمید الان پسرم ۱۴سالشه با۳/۵کیلو به دنیا اومد وزن گیریش هم طبیعی بود ولی بقیه ی علایم رو داشت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین بچه بزرگ منم اصلا غذا نمیخوره تا دو لقمه بخوره میگه شکمم درد میکنه اما بالا نمیاره بنظرت ممکنه ...

ا نظر حساسیت غذایی و رفلاکس بررسی کن شاید باعث ورم روده میشه مثل پسر من

متوجه شدی اروغ بزنه یا بگه گلوم میسوزه ؟ 

تو سن ۴ ۵ سالگی اروغ میزد که اسید معده بالا بیاد؟ یا بگه گلوم میسوزه؟

آروغ بله واکثر اوقات سرسفره موقع غذاخوردن بالا می آورد هشت سالگی برامشکل لوزه بردمش دکتر بعد دکتر گفت مشکل اصلی بچت رفلاکسشه حتی چاقیش هم از رفلاکسه 

شیشه شیر اونت امتحان کن بعدم شیرای مختلفو امتحان کن arباشن چون میگین رفلاکس داره من پسرم از روز اول دادم عادت کرد کلا

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
آروغ بله واکثر اوقات سرسفره موقع غذاخوردن بالا می آورد هشت سالگی برامشکل لوزه بردمش دکتر بعد دکتر گف ...

دقیقا مث پسر من پسرم هیچی نمیخورد ولی اروغ های خیلی بزرگی میزد زنداداشم میگفت خیچی نمیخوره اینجور اروغ میزنه

ک اونم بردم دکتر مشکل رفلاکس بود

خب بالا میاورد نگران نشدید چرا و ببرید دکتر؟؟

عزیزم پسرمن هر روز تقریبا بالا میاورد دقیقا مث زنای باردار بود مثلا بینیشو میگرفت میگفت بو پیاز میاد یا بوی مرغ نیاد حالم بدمیشه تو شهر خودمون خیبی دکتر بردم ک همه میگفتن چیزیش نیست برای غذا بد عادتش کردی خودش گرسنش بشه میخوره یا اصلا اسرار نکن از این حرفا ک همه میزنن

رفلاکس داره بچه اولمم رفلاکس داشت شدید تر از این هر چی بردمش دکتر با هیچ دارویی خوب نشد تا به غذا اف ...

عزیزم دونوع رفلاکس داریم یکیش میاره بالا و مشکلی نداره یکیش نمیاره از گلو برمیگرده دوباره تو معده گلوی بچه بخاطر اسید معده اذیت میشه بخاطر اون نمیخوره حتما برا بچه شما نوع دوم