2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 12410 بازدید | 532 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عصبی هست اما فک کنم بخاطر رفتار ماست،مثلا برای هروعده غذا باید باهاش کلی کل کل میکردم و گاهی دعو ...

پسر منم گاهی خوبه گاهی بیخودی عصبی میشه تو هفته گاهی سر غذا دعوا میکردم اخه تا وفتی اشپزخونه بودم غذا بیارم جلوی تلویزبون همش غر میزد حوصله ام سر رفته میگفتم خودت بازی کن کارتون ببین غذا بخوریم بعد بیام بازی کنیم تا سفره پهن میکردم میرفت واسه بازی تازه میگفت توام بیا کفری میشدم با صدای بلند میگفتم چرا تاحالا بازی نمیکردی موقع غذا پاشدی جواب نمیداد کفری میشدم تازه میگفت چرا داد میزنی وای حرصم میگرفت باز ارومتر توضیح میدادم بخاطر کارهای خودته غذا بخوری چرا داد بزنم نمیومد میگفتم نمیخوری جمع میکنم میگفت ن میام میومد به زور ی قاشق میخورد دوباره میرفت جلوی تلوزیون باز میگفتم تا۳ میشمرم نیایی میبرم دوباره میومد ی قاشق اخر میگفت گوشی بده ببینم غذا بخورم انگار با سرگرمی میخواد نفهمه چی میخوره 

این روال هر روز و هر وعده امه هیچ کجام نمیرم چون غذا رو خودم میدم اینم میدویه بازی میکنه میخوره حرف میشنوم منم شکم بچه برام مهمه اهمیت نمیدم ولی حرفاشون رو بچم اثر میکنه ناراحت میشه سالی دوسه بار خونه پدربزرگ برم ولی همون حرفای بابام اندازه صد تا مهمونی بسمه 

ازبس هیچی متوجه نیست 

الان دوماه پیش دو بار بالا اورد سرماخورده بود گفتم لابد خلط بوده قورت نداده اینجوری شده ز دکتر گباهی هست دارو واسه ورم روده بخارات روده ....داده بود گفتم بخوره خوب میشه هنوز روی زبونش سفیده خوب نشده دو هفته ام هست تف میکنه گفتم تفت دهنتو میسوزونه اینکارو مزکنی گفت اره فهمیدم اسیده میاد بالا یعنی همون رفلاکس که فقط باد گلو بود الان اسید میاد همسرمم ی ادم نفهم بیخیال یکبار نمیگه ببریم دکتر یعنی همیشه دکتر بردنی دعوا راه میندازه هزاران اسباب بازی میخره ولی پول دکتر نمیده 

پاهای پسرم از نوزادی انگشتاش جمع بود ماساژ میدادم گاهی بزرگ شده بهتر سده ولی همش جمع میکنه دیرزو بردم ارتوپد میگه کوتاهی تاندون نداره مگه مبتونستم همسرمو جمع کنم ازبس دعوا و چرت و پرت گفت میگفت من مبگم سالمه چرا میبری دکتر میگم تو دکتری به حرفت اعتماد کنم اصلا منطق نداره میگم جای اینکه خداروشکر کنی خیالمون راحت شده جلوی بچه دعوا میکنی 

مبخوام دکتر الرژی و گوارش ببرم موندم چیکارکنم ازمایش تست پوستی قطعا میخواد فقطم همسرم میتونه نگه داره دیشب قسم خورد هیچ دکتری نمیبره 

بچمم ی کیلو کم داره جذب روده پایینه هرچی میدم رشد نمیکنه رفلاکسم بیشتر شده عضلاتش شله کمرش نصف کمر بچه اای ۴ ساله اس

ی سوال دکتر انلاین نسخه بنویسه چطوری دریافت میکنید یا فقط مشاوره میده؟ تاحالا انجام ندادم

پسر منم گاهی خوبه گاهی بیخودی عصبی میشه تو هفته گاهی سر غذا دعوا میکردم اخه تا وفتی اشپزخونه بودم غذ ...

الهی دورت بگردم حرف بقیه خیلی دردناکه تو خودت داری اون مشکلتو تحمل میکنی اما یکی میاد از بیرون و چیزی میگه واقعا ادم کفری میشه،منم تجربه اینمدلی زیاد دارم یبار مامان اینا و داداشمو افطار دعوت کردم زنداداشم بنده خدا ۱-۲ساعت زودتر اومد بهم کمک کنه من قبل اینکه زنداداشم بیاد بخ شوهرم گفتم ب پسرم غذا بده من کار داشتم شرو کرد ب دعوا کردن ک اصلا تو بدعادتش کردی از بس غذا دادی دهنش بجه ۴ساله غذانمیتونه بخوره،من گریه افتادم همون موقع زنداداشم اومد اینقد خجالت کشیدم ک نگو،

همش شوهرم میگفت تو بد عادتش کردی در صورتی ک بچم نمیتونست بخوره خیلی روزای سختی بود پریود میشدم یا حتی تو بارداری دومم دراز میکشیدم ب پسرم غذا میدادم شوهرم اصلا حاضر نبود ی قاشق بهش غذا بده،خدا خیر بده ب این دکتر الان راحت شدم یروز نبود ک من گریه نکنم همش میگفتم خدایا بچم چ مشکلی داره با خودم درگیر بودم وای اگه یجا میرفتم ک حرف بقیه ام مث شوهرم بود و تا چن روز باز داغون بودم

الهی دورت بگردم حرف بقیه خیلی دردناکه تو خودت داری اون مشکلتو تحمل میکنی اما یکی میاد از بیرون و چیز ...

خدا همه رو هدایت کنه شوهرامونو بیشتر اصلا با ادم راه نمیان ولی متوجه شدم اکثر این مردا کمبود محبت در کودکی داشتن با محبت زیاد ما به بچه ها مشکل دارن یا الانش مامانه زیر گوشش میخونه زیاد دکتری نکنید که همسر من هر دو مورد و داره

رفلاکس داره بچه اولمم رفلاکس داشت شدید تر از این هر چی بردمش دکتر با هیچ دارویی خوب نشد تا به غذا اف ...

خوب عزیزم شاید به اصطلاح رفلاکس پنهان داره تو شیب ۳۵درجه بهش شیر بده بیشتر سعی کن تو خواب بهش شیر بدی دکتر ببر گوشش رو چک کنه شاید عفونت داشته باشه اگر بتونی پستونک بدی خیلی. خوبه برای بچه های رفلاکسی

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏