پسر منم گاهی خوبه گاهی بیخودی عصبی میشه تو هفته گاهی سر غذا دعوا میکردم اخه تا وفتی اشپزخونه بودم غذا بیارم جلوی تلویزبون همش غر میزد حوصله ام سر رفته میگفتم خودت بازی کن کارتون ببین غذا بخوریم بعد بیام بازی کنیم تا سفره پهن میکردم میرفت واسه بازی تازه میگفت توام بیا کفری میشدم با صدای بلند میگفتم چرا تاحالا بازی نمیکردی موقع غذا پاشدی جواب نمیداد کفری میشدم تازه میگفت چرا داد میزنی وای حرصم میگرفت باز ارومتر توضیح میدادم بخاطر کارهای خودته غذا بخوری چرا داد بزنم نمیومد میگفتم نمیخوری جمع میکنم میگفت ن میام میومد به زور ی قاشق میخورد دوباره میرفت جلوی تلوزیون باز میگفتم تا۳ میشمرم نیایی میبرم دوباره میومد ی قاشق اخر میگفت گوشی بده ببینم غذا بخورم انگار با سرگرمی میخواد نفهمه چی میخوره
این روال هر روز و هر وعده امه هیچ کجام نمیرم چون غذا رو خودم میدم اینم میدویه بازی میکنه میخوره حرف میشنوم منم شکم بچه برام مهمه اهمیت نمیدم ولی حرفاشون رو بچم اثر میکنه ناراحت میشه سالی دوسه بار خونه پدربزرگ برم ولی همون حرفای بابام اندازه صد تا مهمونی بسمه
ازبس هیچی متوجه نیست
الان دوماه پیش دو بار بالا اورد سرماخورده بود گفتم لابد خلط بوده قورت نداده اینجوری شده ز دکتر گباهی هست دارو واسه ورم روده بخارات روده ....داده بود گفتم بخوره خوب میشه هنوز روی زبونش سفیده خوب نشده دو هفته ام هست تف میکنه گفتم تفت دهنتو میسوزونه اینکارو مزکنی گفت اره فهمیدم اسیده میاد بالا یعنی همون رفلاکس که فقط باد گلو بود الان اسید میاد همسرمم ی ادم نفهم بیخیال یکبار نمیگه ببریم دکتر یعنی همیشه دکتر بردنی دعوا راه میندازه هزاران اسباب بازی میخره ولی پول دکتر نمیده
پاهای پسرم از نوزادی انگشتاش جمع بود ماساژ میدادم گاهی بزرگ شده بهتر سده ولی همش جمع میکنه دیرزو بردم ارتوپد میگه کوتاهی تاندون نداره مگه مبتونستم همسرمو جمع کنم ازبس دعوا و چرت و پرت گفت میگفت من مبگم سالمه چرا میبری دکتر میگم تو دکتری به حرفت اعتماد کنم اصلا منطق نداره میگم جای اینکه خداروشکر کنی خیالمون راحت شده جلوی بچه دعوا میکنی
مبخوام دکتر الرژی و گوارش ببرم موندم چیکارکنم ازمایش تست پوستی قطعا میخواد فقطم همسرم میتونه نگه داره دیشب قسم خورد هیچ دکتری نمیبره
بچمم ی کیلو کم داره جذب روده پایینه هرچی میدم رشد نمیکنه رفلاکسم بیشتر شده عضلاتش شله کمرش نصف کمر بچه اای ۴ ساله اس
ی سوال دکتر انلاین نسخه بنویسه چطوری دریافت میکنید یا فقط مشاوره میده؟ تاحالا انجام ندادم