2777
2789
عنوان

خواستم‌بگم‌حادثه‌خبر‌نمیکنه‌همدیگرو‌ناراحت‌نکنید…

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان نودوهشتیا

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

واقعیه یا تخیلی؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بغضم گرفت بدجوری کی این اتفاق افتاده 🥲🥀💔

رفیق ببخش ک کاری کردم بغضت بگیره🫂

از هفته پیش دعوا شروع شد دیشب رفاقت تموم شد...

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

واقعیت تلخه :

دوست پسرت چی شده بهش؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

دوست پسرت چی شده بهش؟

دوس پسرم خیلی وقته رفته

مهم نیس اصلا

چون دیروزم با رفیقای قدیمم دعوا کردم اونم رفت😐

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

الان‌دقیقن‌تو‌اون‌نقطه‌از‌زندگی‌هستم‌؛که‌نمیدونم‌دوست‌دارم‌یا‌ازت‌متنفرم‌ ! ‌دلم‌واست‌تنگ‌میشه‌یا‌‌برام‌مهم‌نیستی‌‌...

فقط‌نمیدونم‌چرا‌هنوز‌واست‌گریه‌میکنم:)))))

خیلیا کنار ما با خیلیایِ دیگ آشنا شدن

بعد مارو مقصر دونستن..