2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه راه حلی رو بر از بین رفتن جوش پیشنهاد می‌کنی دانا ؟@dana

برای کاهش و پیشگیری از جوش‌های صورت، می‌توانید این راهکارهای عمومی و بهداشتی را در نظر بگیرید: ### **1. رعایت بهداشت پوست** - صورت خود را **دو بار در روز** با یک **پاک‌کننده ملایم** و بدون الکل بشویید. - از مالش شدید پوست خودداری کنید، زیرا باعث تحریک بیشتر می‌شود. - بعد از تعریق یا آلودگی، صورت را تمیز کنید. ### **2. مرطوب‌کننده مناسب** - حتی پوست‌های چرب هم به مرطوب‌کننده نیاز دارند. از مرطوب‌کننده‌های **غیرکومدوژنیک** (فاقد چربی اضافی) استفاده کنید. ### **3. پرهیز از دست زدن به جوش‌ها** - فشار دادن جوش‌ها می‌تواند باعث التهاب، عفونت و جای جوش (اسکار) شود. ### **4. تغذیه سالم** - مصرف **مواد غذایی پرچرب، شیرین و فرآوری‌شده** را کاهش دهید. - میوه‌ها، سبزیجات، آب کافی و مواد مغذی مانند **روی و ویتامین A** می‌توانند به سلامت پوست کمک کنند. ### **5. استفاده از ضدآفتاب** - نور خورشید می‌تواند التهاب جوش‌ها را بدتر کند. از ضدآفتاب **غیرچرب** و مناسب پوست‌های مستعد آکنه استفاده کنید. ### **6. کاهش استرس** - استرس می‌تواند باعث تشدید جوش‌ها شود. تکنیک‌های آرامش‌بخش مانند **مدیتیشن یا ورزش** را امتحان کنید. ### **7. انتخاب محصولات آرایشی مناسب** - از محصولات **غیرکومدوژنیک** و بدون روغن استفاده کنید. - قبل از خواب، آرایش خود را کاملاً پاک کنید. ### **چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟** - اگر جوش‌ها **التهاب شدید، درد یا عفونت** دارند. - اگر جوش‌ها پس از چند هفته مراقبت بهبود نیابند. - در صورت ایجاد **جای جوش (اسکار) یا کیست** عمیق. برای درمان تخصصی، بهتر است به یک **متخصص پوست** مراجعه کنید تا با توجه به نوع پوست شما، راهکارهای مناسب ارائه شود. توجه: از مصرف خودسرانه داروها بدون تجویز پزشک خودداری کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

منم همیشه ی خدا جوش دارم

هرچی درمان سنتی واس پاکسازی کبد انجام دادم خیلی موثر نیود گفتم لابد مشکل کبدم تیس

سونوگرافی ذادم کیست یا تنبلی تخمدان دارم فک کنم دلیلش اونه حالا میخام برم دکتر

تو هم ریشه یابی کن با مالیدن هرچی ب صورتت جوشا تموم نمیشن

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

منم همیشه ی خدا جوش دارمهرچی درمان سنتی واس پاکسازی کبد انجام دادم خیلی موثر نیود گفتم لابد مشکل کبد ...

برا منم بخاطر تنبلی تخمدانه دکتر رفتم قرص هم خوردم تموم نمیشن که نمیشن