2777
2789
عنوان

کسایی که قرص اعصاب خوردین

80 بازدید | 16 پست

امروز تجربع اولین استفادمه و ونلافاکسین دوز ۳۷.۵

برا افسردگی

خوب بوده حس میکنم اما بدنم درده انگار کوبیدنش 

طبیعیه؟ چون تازه شروع کردم اینطوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکتر دادهبدن دردش بنظرت چون تازه شروع کردم؟ درد نیستا بیحسه انگار کلی کار کردم

اره پیش میاد حالا یه ماه صبر کن ببین چی میشه 

ولی معمولا مشکل ادم اساسی باشه باید دکتر دو سه تا قرص بده 

بعضی ها کم دارو میدن که هی ادمو بکشونن مطب 

نمیخوام ناامیدت کنما 

چون خودم سالهاست تجربه دارم میگم بهت 

برو عوارضش رو سرچ کن قرص من هم عوارض خاص خودش رو داره هر داروی اعصابی یک عوارض داره

شاید الان رهاش کنی نخوری که خیلی اشتباهه ولی توی چندسال آینده به یک مرحله ای میرسی که میبینی توانایی هیچ چیز رو نداری و میگی ای کاش قرص هام رو خورده بودم درمان نشدن جز آسیب هیچی نداره بخور به حرف کسی هم گوش نکن من دیدم که میگم 

روی افسردگیشون تاثیر داشت؟من بیحالم همیشه بیرون نمیرم انگیزه ندارم همش حالم بدهینی تاثیر داره؟

آره مهار کنترل شده 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه

اسی قبلش داروی اعصاب چی مصرف میکردی من الان سرترالین میخورم فایده نداره

هیچی من اولین بارمه ولی امشب یه سردرد ضربه ای دارم بدنمم درده  نمیخورمش دیگه😑😭

سرترالین اضافه وزن زیاد داره؟ هیچ تاثیری نداره؟