2777
2789

بچه‌م ۱۵ روز پیش اولین دندونش در اومده. فک پایین دندون جلو سمت راستی. من قبلا میدیدم که بچه ها دوتا دندون جلوی فک پایین رو با هم دارن ولی پسر من فقط سمت راستیش در اومده. برای بچه شما هر دو دندون با هم در اومدن یا یکیش در اومد و بعد مدتی اون یکی دیگه در اومد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی یکی دوتا باهم هر بچه یه مدله میبینی الان یکیه بعد دوتا با هم

آها پس این طوره‌. مامانم هم میگفت من وقتی بچه بودم یه دندون جلو پایین درآوردم بعش دیگه تا یک سالگی هیچ دندون دیگه ای نداشتم

فرق دارن الان دختر من ۴ تا بالا داره دو تا پایین یهو داره اسیای کوچیم درمیاره هر ۴ تا با هم دارن درم ...

ای جانم ان‌شاالله به خوشی و راحتی دندون دربیاره

آها پس این طوره‌. مامانم هم میگفت من وقتی بچه بودم یه دندون جلو پایین درآوردم بعش دیگه تا یک سالگی ه ...

پسر خودم  ۵ ماهگی دوتا دندون درآورد دیگه هیچ خبری نبود یکسالگی رگباری شروع کرد

دوتا بالایی جلو 

اسیاب بالا و پایین دو سمت

الانم نیش ها داره در میاد یکسال و نیمش پر نشده 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

پسر خودم ۵ ماهگی دوتا دندون درآورد دیگه هیچ خبری نبود یکسالگی رگباری شروع کرددوتا بالایی جلو اسیاب ...

پسر من که ۸ ماهش کامل شد دندون اولش در اومد. فکر کنم اینم میخواد بذاره یک سالگی رگباری دربیاره. اذیت شدی واسه دندوناش؟

پسر من که ۸ ماهش کامل شد دندون اولش در اومد. فکر کنم اینم میخواد بذاره یک سالگی رگباری دربیاره. اذیت ...

فقط شیر خوردنش زیاد شد و بغلی شد 

شکر خدا نه اسهال شد نه تب کرد 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .