2777
2789
عنوان

وام بردارم یا طلا بخرم

124 بازدید | 13 پست

یه مقدار پول با بدبختی بدست آوردیم حالا به نظرتون بزارم تو حسابم باشه وام بگیرم یا طلا بخرم باهاش؟ سه ماه باید تو حسابم باشه تا بتونم وام بگیرم میخایم با این پول خونه اجاره کنیم... تا سه ماه دیگه طلا گرونتر میشه به نظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره طلا خیلی داره بالا میره. به نظرم طلا بخر

اما اگر مطمئن نیستی هم میتونی دو بخش کنی، یه بخش رو طلا بخری و یه بخش رو بذاری توی حسابت

البته یه چیز دیگه هم

طلا بخری حداقلش اینه که توی سه ماه، به اندازه خرید وام سود میکنی. یعنی تحت هیچ شرایطی ضرر نداره

اگر دیدی سودی که میخواستی رو از طلا نکردی، باهاش امتیاز وام میخری

از تو دیوار چند مورد دیدم بخرم؟ سکه طرح امامی چیه؟ تو رو خدا راهنماییم کن تا بدبخت نشدم دارم سکته می ...

وااااای دیوار نه اصلا

حتما از خود طلافروشی بخر

سکه امامی هم همون طرح جدیده

ببین یه دونه سکه بهار آزادی داریم که اصطلاحا طرح قدیمه و سکه طرح امام هم طرح جدید محسوب میشه

از نظر وزنی هیچ فرقی ندارن، قیمت هم یه مقدار اختلاف دارن که مهم نیست. نمیدونم دقیقا بهار آزادی قیمتش بیشتره یا سکه طرح امام؛ اما هر کدوم که بیشتر باشه، قطعا برای فروش هم قیمت بالاتری داره دیگه

به طور کلی به نظرم بهترین کار اینه که از طلافروشی بخری و مبلغی که دستت هست رو حدودی بگی، زمانی که میخوای طلا رو نگهداری هم بهشون بگو که راهنماییت کنن

اما یه چیز دیگه رو هم به طور کلی یادت باشه که قیمت سکه معمولا متفاوته. مثلا نیم سکه چهار گرمه، اما پولی که باید برای خریدش بدی بیشتر از پولیه که باید برای خرید 4 گرم طلا بدی. در عوض سودشم بیشتره و خب موقع فروشش پول بیشتری بهت میرسه

وااااای دیوار نه اصلاحتما از خود طلافروشی بخرسکه امامی هم همون طرح جدیدهببین یه دونه سکه بهار آزادی ...

ینی نیم سکه بهتر از تمام سکه هست؟ من دارم سکته میکنم تمام موجودیم تو کارته. از طلا همسر درنمیارم. از دیوار که میگم. تو طلافروشی معتبر قرار میذاریم باز مشکلی هست؟؟ بخدا دارم گریه میکنم سرم داره میترکه. کاش یکی بود سردرمیاورد همراهم میومد. هیشکیو ندارم😭

ینی نیم سکه بهتر از تمام سکه هست؟ من دارم سکته میکنم تمام موجودیم تو کارته. از طلا همسر درنمیارم. از ...

نه عزیزم نیم و تمام فرقی نداره میزان سودشون

شما باید با توجه به بودجه ببینی کدومشونو میتونی بخری. 

دیوار هم من اصلا نمیدونم، ولی به نظرم ریسکیه