2777
2789
عنوان

یه پسره خیلی ذهنم درگیر کرده

198 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

شبتون خوش 

راستش این آقا خیلی ذهنم درگیر کرده ، داستانش اینه که ایشون تو محلمون با پدرشون مغازه طلا فروشی دارند البته ما پدرشون خیلی سال میشناسیم قبلش کار تاسیساتی بوده بعد این پسره دیگه بزرگ میشه طلافروشی میزنند حدودا ۲ سال میشه 

من چندبار با مامانم مغازشون رفتم این پسره میدیدم من از متانتش خیلی خوشم میومد ولی بهش حس خاصی نداشتم صرفا آدم ایده آلی شده بود برام و همیشه منو میدید سرش مینداخت پایین

گذشت تا چند شب پیش دنبال یه پیچ خرید محصول می گشتم تو فالوینگای داداشم تا یه دفعه پیچ ایشون دیدم اولش نشناختم بعد فهمیدم همونه 😂 

فهمیدم که داداشم و ایشون همدیگر فالو دارند خیلی وقته همو میشناسن 

پیجش باز بود منم نه اصلا به منظوری که قصد خاصی داشته باشم مثل بقیه پیچ ها فالوش کردم ایشون هم همون لحظه بهم ریکوئست داد من قبول نکردم تا چند ساعت گذشت خواستم  برم قبول کنم دیدم درخواستش پس گرفته ، استوری گذاشته بود منم ندیدم تا سحر شد که دیدم هیچ ری اکشن خاصی هم نشون ندادم تا اینکه دوباره بهم درخواست داد منم قبول نکردم تا فردا ظهرش که قبول کردم

خیلی ازش خوشم اومده ایشون حتی یه دختر نه تو فالوورش داره نه فالوینگاش ، اگر باشه با توجه به بیو اسم پیج شون یا فامیلشون بودند یا ازدواج کرده بودند 

که فکر کنم فقط منم که تو فالوینگاش و فالووراش غریبه ام 

من خودمم همینه پیجم بستس فالوورامم خیلی کمه همه فامیل دوستن 

چیکار کنم از فکرش بیام بیرون ؟ عکسش ذخیره کردم دائم میرم میبینم 🤣🤣 

بنظرتون استوری چیزی بزارم ببینم ری اکشن خاصی نشون میده ؟ 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بزار پسر خوبی هست بشناسش شاید ازدواج کردید. اولین دختری باش که فالورشه😅

ای خدااا 🥹😂

نمی‌دونم تز نظر اعتقادی شبیه همیم 

ولی خوب اونا از نظر مالی بالاترند 

به خصوص اینکه ایشون ترک هستن و ما فارس 

انگار به دلش نشستی خوش به حالت حالا من قلبم داره از عشق یه پسری تکه تکه میشه ولی هر لحظه انگاری ازش ...

عزیزممممممم وای واقعا ؟ 🥹

اینجوری نگو شاید اونم بهت فکر میکنه 

چرا چه چیزی باعث میشه شما هم از هم دور باشید ؟ 

ای خدااا 🥹😂نمی‌دونم تز نظر اعتقادی شبیه همیم ولی خوب اونا از نظر مالی بالاترند به خصوص اینکه ایشون ...

چقدر خوبه دختر و پسر اولین بار عاشق هم باشندو بهم برسند. انشالله که اگه پسر خوبیه بهم برسید و خوشبخت بشید. 

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

طبق تجربه شخصی پسر اگر دوست داشته باشه میاد بهت میگه دوست دارم اگر هرحرکت دیگه ای بزنه دوست نداره🦦

اخه هنوز اتفاق خاصی نیفتاده که بخواهد حرکتی بزنه 

بعدم خوب مرد ها هم غرور دارند  به همین راحتی دوست دارم نمیگن🫠

چقدر خوبه دختر و پسر اولین بار عاشق هم باشندو بهم برسند. انشالله که اگه پسر خوبیه بهم برسید و خوشبخت ...

قشنگم چه دعای قشنگ کردی ایشالله 🫶🥹

ولی هنوز اتفاق خاصی نیفتاده صرفا یه حسه کاش واقعی باشه تهش همین بشه ……

اخه هنوز اتفاق خاصی نیفتاده که بخواهد حرکتی بزنه بعدم خوب مرد ها هم غرور دارند به همین راحتی دوست د ...

خب همین دیگه دقیقا عشق و غرور با هم هیچ سنخیتی ندارن .. بهرحال خوددانی من صرفا نظرمو گفتم بلاخره یه روزی به این نتیجه میرسی که مرد عاشق چقدررررررر شجاعت از خودش نشون میده ابراز علاقه که چیزی نیست

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱