2777
2789
عنوان

سرما خوردگی

33 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من چندروزه که سرفه میزنم  رفتم دکتر گفت گلوت عفونت نکرده ولی اونقدر سرفه ای شدید زدم که حس میکنم ریه ام آسیب دیده چون الان خیلی موقع حرف زدن درد می‌کنه و اینکه صدای خس خس سینه ام هم میاد البته فقط سمت چپ گلوم التهاب داشت و الان همون ریه ام درد می‌کنه

سرم زدم ولی اثرش موقتی بود ، قرص هم کپسول آموکسی استفاده میکنم برای آبریزش سیتریزین و سرما خوردگی میخورم و اینکه برای تب هم استامینوفن وقتی اثر قرص تموم میشه دوباره تبم شروع میشه + بدن درد و سرگیجه  

شربت سرفه هم دیفن هیدرامین و پروسپان بود ولی اصلا مصرف نکردم چون با توجه به سرماخوردگی های قبلیم با شربت سرفه خیلی سرفه میزنم و اذیت میشم

الان میخواستم بدونم این صدای ریه و درد طبیعیه یا باید دکتر برم ؟

منم همینم سینوسامم درگیر کرده خیلی حالم بده شربت دکسترومتورفان داد موقت قطع میشه...بهم گفت شاید ذات الریه کردی باس عکس از قفسه سینه بگیری منتظرم داروها و آمپولا نموم شه ی دو روز دگه برم عکس بگیرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=376690708]منم همینم سینوسامم درگیر کرده خیلی حالم بده شربت دکسترومتورفان داد موقت قطع میشه...بهم گفت شاید ذات ...[/QUOTE

اخی چه بد ، امیدوارم چیزی نباشه، زود خوب بشین 

من همیشه خیلی خیلی سرفه میزنم کلابا تموم وجودم سرفه میزنم تا گلوم صاف شه الان نمیدونم خوب میشه این خس خس یا نه نمی‌دونم خودم فکر میکنم آسیب به ریه هام زدم 

[QUOTE=376690708]منم همینم سینوسامم درگیر کرده خیلی حالم بده شربت دکسترومتورفان داد موقت قطع میشه... ...

دم نوش بابونه بخور شاید ریه هات عفونت کرده آبم زیاد بخور اگه عفونته زودتر خارج شه انشالله زودتر سلامتیمونو ب دست بیاریم عید تموم شد و خونه من همون جاروی قبل سالشه توان ندارم پاشم کاری کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دم نوش بابونه بخور شاید ریه هات عفونت کرده آبم زیاد بخور اگه عفونته زودتر خارج شه انشالله زودتر سلام ...

باشه حتما دمنوش استفاده میکنم 

خیلی ممنون

شما انشالا خیلی زود خوب شین

بیخیال بابا حالا چه فرقی می‌کنه بعدا برا خودت خونه رو مرتب می‌کنی ، الان مهم سلامتیته باید استراحت کنی