پریودیم ۸ روزه عقب افتاده و قبلا اصلا سابقه نداشت عقب بیفته ماه پیش خیلی سرم و قرص سرماخوردگی و ژلوفن خوردم و اینارو دوره پریود بخورم خون ریزیه قطع میشه مامانمم از طرف دیگه استرس بهم میده که یک چیت هس پریود نشدی
تجربه ای دارین لطفا بگین در ضمن دخترم و احتمال بارداری نیس.
ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی عزیزم بابت نظرتمن دور و برم خیلی بیمار دیدم دیگه هر علایمی میبینم حس میکنم چیزیم هس😞
نه گلم نترس هیچی نیست..من خودم تایم پریود ماه پیش قبلش کلی قرص میخوردم ده روز پریودم افتاد عقب..من خیلی بدنم حساسه پریود بشم یه مسکن بخورم پریودم قطع میشه
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .