2777
2789
عنوان

نگرانم

87 بازدید | 11 پست

پریودیم ۸ روزه عقب افتاده و قبلا اصلا سابقه نداشت عقب بیفته ماه پیش خیلی سرم و قرص سرماخوردگی و ژلوفن خوردم و اینارو دوره پریود بخورم خون ریزیه قطع میشه مامانمم از طرف دیگه استرس بهم میده که یک چیت هس پریود نشدی 

تجربه ای دارین لطفا بگین در ضمن دخترم و احتمال بارداری نیس. 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر قرص های سرماخوردگی مخصوصا ژولفن ک خیلی تاثیر داره

واسترس که علت همه مشکلاته هورمونات بهم ریخته طبیعیه

نگران نباش

بِهِشتیِ کِه شُماها خوباش باشِین جَهنمشو میپَرستم....

ب خاطر قرص و استرسه..منم خودم همینم چیزی نیست بابا

مرسی عزیزم بابت نظرت

من دور و برم خیلی بیمار دیدم دیگه هر علایمی میبینم حس میکنم چیزیم هس😞

استرس خودش پریودو میندازه عقبچرا اینقدر سخت میگیری؟تغییر فصلم تایم پریودو جا به جا میکنه و هزاران دل ...

استرس که جای خود دارد تو زندگی من

ولی ممنونم بابت نظرت من خیلی بیمار دیدم یک سری علایمی که ما در نظر نمیگیریم بعدا مشکل ایجاد میکنن منم به خاطر اون نگران بودم ولی با نظرات شما اروم شدم

مرسی عزیزم بابت نظرتمن دور و برم خیلی بیمار دیدم دیگه هر علایمی میبینم حس میکنم چیزیم هس😞

نه گلم نترس هیچی نیست..من خودم تایم پریود ماه پیش قبلش کلی قرص میخوردم ده روز پریودم افتاد عقب..من خیلی بدنم حساسه پریود بشم یه مسکن بخورم پریودم قطع میشه

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

نه گلم نترس هیچی نیست..من خودم تایم پریود ماه پیش قبلش کلی قرص میخوردم ده روز پریودم افتاد عقب..من خ ...

مرسی با نظرات شما دوستان آروم شدم🥰 

دقیقا منم همینطورم مثل شما، مسکن بخورم خون ریزی قطع میشه

مرسی با نظرات شما دوستان آروم شدم🥰 دقیقا منم همینطورم مثل شما، مسکن بخورم خون ریزی قطع میشه

❤️خب دیگه از همینه

استرس نداشته باش هی بهش فکر کنی بدتره..تو یه لیوان آب یا شیر یه قاشق زردچوبه بریز بخور باعث میشه پریود شی

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

اگه چند دفعه دیگه تکرار شد برو دکتر

الان فکرشو نکن چون بدتر میشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .