2777
2789
تست پاپ اسمیر ازم گرفت هفته ی دیگه جوابش میاد برام دعا کنید

چیزی نیس خداروشکر که علایم داشتی زود متوجه شدی.من سه سال پیش عفونت لگن گرفتم سریع درمان کردم دوبار هم باردار شدم الانم پسر نازم کنارمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچها منم دو روزه فهمیدم عفونت لگنی دارم ی چشمم اشکه ی چشمم خون خیلی حالم بده پیش متخصص رفتم امر ...

عزيزم علائمتون رو ميگين؟ منم دارم سكته ميكنم ميشه بگيد دكترتون كي بود؟دارو چي دادن؟

تو دنيايي كه ميتوني هر چيزي باشي، مهربون باش

منم دو ماهه درگيرم اولش فك كردم عفونت كليه اس و تا امروز انواع داروهارو خوردم و خوب نشدم، جواب ازمايش و سونوگرافيم نرماله ولي پاپ اسمير التهاب خيلي شديد رو نشون داده، ولي كمر درد خيلي خيلي بدي دارم كه ببخشيد ميزنه به عضلات با س نم و حتي پام و فقط به زور مسكن ميتونم سرپا باشم. خواهش ميكنم اگه اين تجربه رو داشتين راهنماييم كنيد

منم دو ماهه درگيرم اولش فك كردم عفونت كليه اس و تا امروز انواع داروهارو خوردم و خوب نشدم، جواب ازماي ...

ببخشید دیر جواب دادم منم همینطور بود موقع ک پریود میشدم نمیتونستم راه برم انقد لگنم درد میکرد رفتم دکتر گفت روماتیسم مفصلی داری درحالی ک تو ازمایش روماتیسمم منفی بود تا رفتم دکتر برای درد شدید هنگام رابطه برام سونو نوشت توی سونوم PID مطرح بود ک دکتر زنان توی قم رفتم خانم دکتر هدایت شده الان تحت درمانم داتی سین ۸ ساعت سفکسیم ۴۰۰ هر شب ی دونه و مترونیدازول واژینال ۵۰۰ هر شب موقع خواب جواب پاپ اسمیرمم اومد گفت التهاب داری وقارچ و فلوکونازول نوشتن یکی بخورم ۳ روز بعدم یکی خیلی لگنم درد میکنه باید بهش رسیدگی کنم و گرنه مزمن میشه همیشه باید درد بکشم

چیزی نیس خداروشکر که علایم داشتی زود متوجه شدی.من سه سال پیش عفونت لگن گرفتم سریع درمان کردم دوبار ه ...

بله خدا بهم رحم کرد ک سونوگرافی فهمید گفت فعلا باردار نشو وگرنه یا سقط میشه یا خارج از رحم 

ببخشید دیر جواب دادم منم همینطور بود موقع ک پریود میشدم نمیتونستم راه برم انقد لگنم درد میکرد رفتم د ...

بلاخره معلوم شد كه مشكل من التهاب لگن نبود بلكه دييك كمر و تنگي كانال نخاعي بود مرسي از توضيحت عزيزم

ببخشید دیر جواب دادم منم همینطور بود موقع ک پریود میشدم نمیتونستم راه برم انقد لگنم درد میکرد رفتم د ...

منم ازسال ۹۵ که زایمان کردم پادرد گرفتم و دکتر میگه روماتیسمه اما من شک دارم الآنم چندماهه زیردل و کشاله ران و پاهام دردمیکنه اول دکتر زنان گفت عفونت داری ۳تانسخه مصرف کردم خوب شدم اما دردام کم نشده قراره سونو بدم فردا.خداکنه برامنم لگن روماتیسم نیست

بچه ها من عفونت لگن داشتم خوب شدم،تاپیکامو بخونین،رفتم متخصص عفونی خوب شدم یه هفته بیمارستان خوابیدم،دکتر زنان ۴ تا رفتم بهتر نشدم رفتم متخصص عفونی،

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..