2777
2789

مردم میرن مسافرت میرن تفریح ما هرسال باید بیایم خونه اینا تا سیزدهم 

هرروزم دوتا اتفاق پیش میاد با نیش وکنایه و لجبازیای مسخرش اه حوصلشو ندارم بخدا دیگه حوصله بحث ندارم هرکاری میخواد بکنه سکوت میکنم بره پی کارش 

خفه شدم ته این داهات خستم ازین زندگی تکراری از این همه بدبختی بی پولی نداری 

اگه میگید برو خونه خودت خونمون تهرانه 

خونه بابامم یه هفته موندم قبل از اینجا 

دلم میخواد فرااااااار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم مشکل رو با همسرت در میون بزار 

بهش بگو میدونم که در آمد اینو نداری که بریم مسافرت 

ولی میشه امسال بقیه تعطیلات رو خونه خودمون باشیم؟

بگو میخوام مهمون دعوت کنم 

یا اینکه اونجا با هم دونفره بریم پارک 

بگو بزار امسال ادامه تعطیلات یکم متفاوت باشه

خب عزیزم مشکل رو با همسرت در میون بزار بهش بگو میدونم که در آمد اینو نداری که بریم مسافرت ولی میشه ا ...

گفتم بابا همسرم اصلا گوش نمیده باید به زور مارو بیاره اینجا دیوانه وار عاشق و شیفته خانوادشه واسشون میمیره نمیدونی چجورین اینا

گفتم بابا همسرم اصلا گوش نمیده باید به زور مارو بیاره اینجا دیوانه وار عاشق و شیفته خانوادشه واسشون ...

مشکلی با این نداری که بگی اونا بیان خونه شما ؟

اگر مشکلی نداری میتونی بگی اونا رو بیاره خونتون 

البته فک میکنم این مشکل بزرگ تری باشه😂

ولی به همسرتون بگید که دیگه بچه نیست که اینقدر وابسته مادرش باشه 

اون دیگه متاهله و باید حواسش به همسرش و علایقش هم باشه 

بگو اون طور که شما دلتون میخواد تعطیلات عید جایی باشید که دوست دارید منم دلم میخواد ادامه تعطیلات رو جایی باشم که دوست دارم 

اصلا می تونید این کار رو کنید:تا ۷ فروردین حرف حرفه اونه 

تا ۱۴ فروردین حرف حرفه شما