2777
2789
عنوان

شما و همسرتون

653 بازدید | 63 پست

سلام. وقتی شما و نامزدتون یا شوهرتون  میرین خرید، رستوران یا هرجا و میبینی که دخترا خیلی به ایشون نگاه میکنن و اونم نگاه خریدارانه و خیلی زیاد .شما آیا عکسل العمل نشون میدین؟

و آیا بعدش این موضوع رو به نامزدتون میگین که مثلا دختره خیلی تو نخت بود و اینا؟؟

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چن بار هم گفتم موقع بیرون رفتن خیلی از خانوما نگاش میکنن و من ناراحت میشم در عوض دستشو میگیرم :)

ولی خوب چیکار کنم نگاش میکنن دیگه اصلا هم بهش نمیگم

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

نه. اصلا حساسیت نشون بدی. بعد به اطرافش دقت بیشتری میگنه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

نه عزیزم چرا عکس العمل نشون بدم؟ تا وقتی خودش نگاه نمی کنه مشکلی نداره بقیه هم انقدر نگاهش کنن که چشماشون چپ شه مهم نیست به خاطر این چیزا اوقات خودتون رو تلخ نکنید 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
من چن بار هم گفتم موقع بیرون رفتن خیلی از خانوما نگاش میکنن و من ناراحت میشم در عوض دستشو میگیرم :) ...

مشتاق دیدار شوهرت شدیم عکسشو بذار ببینیمش

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خداروشکر شوهر بنده خوسگل نیست😆😅

درسته. زیبایی هم مهمه ولی فقط خوشگلی نیستا

اکثر هرزه ها واسه پول وماشین طرف اور پهن میکنن. اینطوری خودت رو گول نزن😬

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹