2777
2789
عنوان

با افکار منفی چیکار میکنید⁉️

70 بازدید | 14 پست

وقتی فکر منفی تو ذهن تون میاد چکار میکنید که ازش خلاص بشید؟ 

من که ازش خسته شدم هیچ راهی پیدا نمیکنم 💔

خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ...❤ ️️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست ازش خلاص شی

بزار بیان و فقط نگاهشون کن

مثل یه فیلم 

بنویسشون، بزار باشن و سعی نکن از بین برن

فقط نکته مهم اینه جلوتو نگیرن.

این کتاب های زرده که میگن باید فقط مثبت اندیشی کنید و افکار منفی سمه! نه افکار منفی جزوی از انسانه. جزوی از ذاتته وگرنه از غارنشینی تا الان اجدادت مرده بودن. اونایی که زنده موندن به خاطر همین افکار منفیشونه. از خطرات جلوگیری میکنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
لازم نیست ازش خلاص شیبزار بیان و فقط نگاهشون کنمثل یه فیلم بنویسشون، بزار باشن و سعی نکن از بین برنف ...

یعنی کار خاصی نکنم؟ 

یعنی کار خاصی نکنم؟

نه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مثلا نکنه پیر شم فلان بیماری رو بگیرم ببرنم خانه سالمنداناز این فکرا😬😬😬

هنوز خیلی وقت هست من خودم 50 سالمه هنوز این فکرا نکردم تلقین بدتر میکنه

مثلا نکنه پیر شم فلان بیماری رو بگیرم ببرنم خانه سالمنداناز این فکرا😬😬😬

حالا دور از جون

ولی خب بری خونه سالمندان چی میشه؟ هیچی هزارتا آدم رفتن و زندگی کردن و هیچی نشده 

یه سری چیزا فکر کردن بهش سخت تره تا اتفاق افتادنش. وقتی اتفاق میفته میگیییی وای چقدر الکی نگران بودما هیچی نبود

هنوز خیلی وقت هست من خودم 50 سالمه هنوز این فکرا نکردم تلقین بدتر میکنه

من ۲۰ و خورده ای سالمه اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم حتی درباره خانوادمم میترسم مریض شن زبونم لال

تاپیک قبلیمم نگاه کنی سطح استرسم مشخص میشه😂💔

شروع کردم کلی قرآن خوندن و نماز خوندن و کمک کردن به بقیه که نه من نه خانوادم تا زنده ایم سالم باشیم 

اینقدری این ترس زیاده که همش میگم زیر ۷۰ سالگیم بمیرم چون دل دیدن پیر شدنمو خصوصا بیماری رو ندارم

کاربری مال ۲ نفره🦥
حالا دور از جونولی خب بری خونه سالمندان چی میشه؟ هیچی هزارتا آدم رفتن و زندگی کردن و هیچی نشده یه سر ...

آفرین واقعا حرفت درسته اما این تو ذهنم نمیشینه ینی بازم ترسه میاد

من از مرگ هیچ ترسی ندارم فقط از محتاج شدن میترسم همین و بس

ینی اگه قراره یه روز بیماری بگیرم ترجیح میدم بمیرم و صد هزار بارم بابت مرگم خداروشکر میکنم😂💔

کاربری مال ۲ نفره🦥
من ۲۰ و خورده ای سالمه اصلا نمیدونم چرا اینجوری شدم حتی درباره خانوادمم میترسم مریض شن زبونم لالتاپی ...

خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده ❤