2777
2789
عنوان

مامانم تا حد مرگ کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2447 بازدید | 99 پست

اصلا به خودکشی فکر نکن عزیزم کسایی که خودکشی میکنن تو دنیای دیگه یک وضعیت وخیمی دارن که حتی از بدترین آدم ها هم وضعشون بدتره 

اگر فکر میکنی با مردن جای بهتری میری و دردات تموم میشن سخت در اشتباهی و ۱۰۰۰ برابر میشن 

همه ما دردهایی داریم که سعی میکنیم باهاشون کنار بیایم تو هم انشالله به ارامش برسی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزارن برم سرکار

پس تحمل کن، بالاخره یه روزی از اون خونه راحت میشی. کمتر باهاش صحبت کن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

اینو نگو عزیزدلم ازکجا میدونی شاید خدا برات ایندرو خیلی قشنگ‌درنظر گرفته

خیلی دل شکسته ام نه خواهر نه برادر هیچکسو ندارم خیلی تنهام

کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز

دقیقا کاش پدر مادرا بفهمن که حق اولاد به گردنشونه

فقط درد و زخم میزارن روی قلب بچه 

مامانم بعد از سه ماه نیم ساعت پیش تلفن کرد گف حالت چطوره البته من روز عید واسه تبریک در حد یکی دو دقیقه تلفن کردم

گف کجا رفتی گفتم چه فرقی میکنه من تعطیلات کجا رفتم هیچ جا خونه ام 

این حاصل کارهای خودشه،  وقتی منو میزد وقتی سه ماه پی ش به همه گفت از توی گروه های خانوادگی پیاماشو پاک کنین 

هنوز دستای من میلرزه از عصبانیت 

به خواهرم گفتم بش بگو به من کاری نداشته باشه تا حالم خوب شه یکم بتونم فراموش کنم چیکار کرده دوباره

فقط درد و زخم میزارن روی قلب بچه مامانم بعد از سه ماه نیم ساعت پیش تلفن کرد گف حالت چطوره البته من ر ...

خیلی رفتارهاشون بده خیلی کتکم میزنه باهام بداخلاقی میکنه اذیتم میکنه صورتم سرخ شده حمله کرد بهم

خیلی حالم بد

دیگع برای خودت خانومی شدی 

الان حتی باید ازت مشورت بخواد نظر برای چیدمان خونه 

بعضی از مادرپدرا بچه رو کلا برای اذیت کردن و عصای پیریشون میخوان 

شاید مامانت هم اینجور از مادرش کتک میخورده؟اره؟ 

چون نسل ب نسل پیش میره مگر یکی این عادت رو قطع کنه و دختر و پسرشو اذیت نکنه 

من خودم ده سالم بود ابجیم تازه بدنیا اومده بود اون یک سال حسابی من و داداشم کتکخای بد خوردیم اندازه ده سالی ک عمر گرفته بودیم 

با هرچی دم دستش میرسید سیم شلنگ 

ک حالش خوب بود میگفت فرار کنید ک نزنم بعدا داداشم در نیرفت من کتک میخوردم 

افسردگی بعد زایمان داشت رو سر مادوتا خالی میکردبعد کتک هم گریه میکرد نازمون مکشید 

خوب شد اما مریضی توش موند

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
مامانت مشکل روان ذاره وگرنه .را باید یه دختر بزرگ رو بزنه مگر وه خطایی میکنی زندانی هستی ک ازت حرف م ...

به همین ماه عزیز قسم،  دختر همسایه ما با پسرا تو خونه گرفتن اون موقع دهه هفتاد بود این چیزا حکم کشتن داشت،  مامانش گف روحیه دخترم میریزه بهم بخام وسط امتحاناش دعواش کنم،  یا چیزی بگم ذهنش بهم میخوره 

بچه رو زده بوده اون دنیا اذیتش کرده بودن

من اصلا حلالش نمیکنم قدر نشناس نیستم 

ولی نمیتونم حلالش کنم چون من خیلی دلسوزشم به غیراز مادرم هیچکسو ندارم اما دردای کتکاش نمیتونم فراموش کنم 😭😭😭😭😭😭