2777
2789
ببین با دوربین پشت گوشی که کیفیتش بهتره میگیری ولی خودتو تو اپل واچ میبینی تنظیم و کادربندی میکنی و ...

😁متوجه شدم منظورت چیه عزیزم

فک کردم میگی اپل واچت دوربین داره

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   
چون شما طوری حرف میزنی ک فقط داری قسمت پولشو میگی و فک میکنی هدر دادنه پوله،اگه استفاده کرده بودی ال ...

عزیزم ساعتای هوشمندو سونی - هواوی - ال جی و شرکتای چینی هم بیرون دادن با همین قابلیت ها با قیمت مناسب تری . برند ملاک نیست کیفیت مهمه
بنده خودم دستم تو کاره   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ساعتای هوشمندو سونی - هواوی - ال جی و شرکتای چینی هم بیرون دادن با همین قابلیت ها با قیمت مناس ...

😐😐😐من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم

برندای چینی؟!اونا کیفیت داره ؟😂باشه 

والا من فقط چون بچه همش بغلمه و نمیتونم گوشی از کیف دربیارمو جواب بدم و کالری شماری و چندتا اپ که می ...

نه

اخه چیز خاصی نیست باهاش کلاس بذاری.

مثلاً گوشیت تو شارژه میخوای پیامی بدی یا تماس بگیری با اون انجام میدی یا پشت فرمونی میخوای حرف بزنی با اون حرف میزنی.

من اول که شوهرم برام خرید. فک کردم پول دور انداختنه ولی الان خیلی دوسش دارم، برا ورزش عالیه، برا تل گرام پیاما تماسا خوبه مثلا من چندبار پشت فرمون بودم گوشیم زنگ خورده با اپل واچم صحبت کردم، اها باهاش عکس هم میگیرم، کلا اگه از نظر ماای برات مهم نیس پولش، ساعت خوبیه

😐😐😐من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم برندای چینی؟!اونا کیفیت داره ؟😂باشه 

چکار چینی دارم من . من دارم میگم ساعت هوشمند زیاده از اپل تا چینی دادن بیرون . شما یا درست نمیخونی یا خودتو به گیجی زدی . بنده هم از ایفون استفاده میکنم و هم لپ تاپم مکبوک هست و راضیم منتها اصلا از اپل واچ راضی نیستم چون میشد تحقیقات بیشتری کنم یا اصلا هزینشو صرف چیزه بهتری میکردم . عجب ادمی هستی بخدا 

چکار چینی دارم من . من دارم میگم ساعت هوشمند زیاده از اپل تا چینی دادن بیرون . شما یا درست نمیخونی ی ...

شما چقد بی ادب هستی خانوم چقد زود با من پسرخاله شدی درست صحبت کن ،واقعا متاسفم

مبارکت باشه،من چی کنم؟حالا شما خوشت نیومده قرار نیست نظرتو به بقیه تحمیل میکنی

عزیزم ساعتای هوشمندو سونی - هواوی - ال جی و شرکتای چینی هم بیرون دادن با همین قابلیت ها با قیمت مناس ...

دوست عزيزم...با كيفيت ترين اسمارت واچ در كل جهان در حال حاضر شركته اپله اينو من نميگم يه سرچ كوچيك هم مشخص ميكنه..البته كه به درد كسايي مي خوره كه آيفون دارن و خيلي خيلي كاربرديه يه مثال كرچيكشو براتون ميزنم من چن روز پيش حمام بودم و از اونجايي كه ضده ابه با خودم مي برشم تو يه اتفاق كوچيك دستگيره دره حموم شكست و چون تنها زندگي ميكنم اونجا حبس شدم يني اگه نبود آي واچ نمي گم مي مردم ولي كلي داستان داشتيم😂

سلام دوستان

من ساعت هوشمند مدل F8 قبل عید از فروشگاه ماهان مارت خریدم. قابلیتهای ساعت عالیه و قیمتشم نسبت به کاراییش خیلی مناسبه. یه سری ویژگی ها مثل اندازه گیری ضربان قلب، فشارخون و اکسیژن، قابلیت قدم شمار،اندازه گیری میزان کالری هم داره که کاراییش چند برابر می کنه.

قطعا اپل واچ خیلی خوبه عزیزم 

حالا من یه مطلب دیدم که بهترین ساعت های هوشمند رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه 

آدرسش اینه:  https://bigsearch.ir/Swatch

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟