2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین امکانات خاصی نداره ولی خیلی شیکه و تو دست خوشگله

خدایی امکاناتش واسه من کاربردی نبود،اما بعضیا استفاده میکنن

گویند که عشاق   جهان عقل ندارند!یعنی تو خری   من به مراتب ز تو خر تر   
خدایی؟ شما راضی نبودی؟

اصلا یه لحظه با خودت فکر کن این همه پولو تو این هیری ویری بدی اپل واچ . اونم کسی که گوشی داره . تازه اگر گوشیت ایفون باشه میتونی روش فکر کنی . کسی که گوشی داره نیازی به این ساعت هوشمند نداره . پول الکیه . پولتو خرج یجای دیگه از زندگیت کن . طلاش کنی یا بزاری بانک خیلی بهتره تا یه ساعت که صرفا واسه کلاسه

خیلی کاربرد داره 😂

با گوشیت sync باشه اگر کسی بهت زنگ بزنه متوجه میشی یا حتی میتونی با خودش جواب بدی.

پیامهاتو چک کنی

مرورگر و اینترنت و اپلیکیشن های مختلف هم روش نصب میشه.

من بعضی جاها میرم‌ گوشی ممنوعه یا نمیتونم گوشیمو دربیارم اون خیلی به کارم میاد 😂

اصلا یه لحظه با خودت فکر کن این همه پولو تو این هیری ویری بدی اپل واچ . اونم کسی که گوشی داره . تازه ...

😐عزیزم وقتی استفاده نکردی چرا بی دلیل راهنمایی میکنی

خیلیا از اپل واچ کاربردی استفاده میکنن

خیلی کاربرد داره 😂 با گوشیت sync باشه اگر کسی بهت زنگ بزنه متوجه میشی یا حتی میتونی با خودش جواب ب ...

ولی خیلی کوچولوعه و من واقعا واسم سخته  ساعتش از همه بهتر کار میکنه 😁

😐عزیزم وقتی استفاده نکردی چرا بی دلیل راهنمایی میکنی خیلیا از اپل واچ کاربردی استفاده میکنن

شما از کجا میدونی بنده نخریدم  ؟! استفاده کاربردی یه ادم عادی چی میتونه باشه که گوشیش نداره ؟ 

خیلی کاربرد داره 😂 با گوشیت sync باشه اگر کسی بهت زنگ بزنه متوجه میشی یا حتی میتونی با خودش جواب ب ...

والا من فقط چون بچه همش بغلمه و نمیتونم گوشی از کیف دربیارمو جواب بدم و کالری شماری و چندتا اپ که میشه باهاش زبان خوند هرجایی و... اینا میخوامش نه واس کلاس چون کسی رو ندارم براش کلاس بذارم   

شما از کجا میدونی بنده نخریدم  ؟! استفاده کاربردی یه ادم عادی چی میتونه باشه که گوشیش نداره ؟&n ...

چون شما طوری حرف میزنی ک فقط داری قسمت پولشو میگی و فک میکنی هدر دادنه پوله،اگه استفاده کرده بودی الان میفهمیدی چی میگم

این ساعت خیلی ب درد کسی که اهل ورزش باشه میخوره و همه ورزشکارا استفاده میکنن

جاهایی که گوشی ممنوعه میتونی ازش استفاده کنی،باهاش میتونی بری اینترنت،اینستا،تلگرام نصب کنی روش،باهاش مسیج بدی،وقتی گوشیت زنگ میخوره متوجه شی

درضمن اپل واچ های معمولی حدودا یک و خورده ایه که با این پول بهترین گزینه برای خرید یه ساعت برند و اصله