2777
2789

مربی پیشرفت چیه 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربی پیشرفت چیه

یه شاخه از مدیریته 

بین روانشناسی و مدیریت 

البته یسریا بدون تحصیلات مربوطه واردش میشن مثل اون آقای جون دل معروف تو اینستا

ولی یسریا شغل و تحصیلاتشونه و واقعا خیلی حالیشونه و تو جامعه بهشون نیازه

یکیش به تنهایی خوبه ولی این انگار همه کاره هیچ کارس. معمارها و هنرمندها زندگی بی نظم و شهودی دارن ایشون چطور مربی پیشرفته

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یکیش به تنهایی خوبه ولی این انگار همه کاره هیچ کارس. معمارها و هنرمندها زندگی بی نظم و شهودی دارن ای ...

معماری ترکیبی از هنر و حساب کتابه عزیزم در واقع شغل اصلیشون معماری هست 

یه شاخه از مدیریته بین روانشناسی و مدیریت البته یسریا بدون تحصیلات مربوطه واردش میشن مثل اون آقای جو ...

حتما نیاز به تحصیلات نداره گلم

خیلی ها با تولید پادکست و کتاب تجارب خودشون رو دراختیار دیگران میگذارن و مورد استقبال هم قرار میگیرند

معماری ترکیبی از هنر و حساب کتابه عزیزم در واقع شغل اصلیشون معماری هست

خب چه ربطی به حرف من داشت؟ معمار خوب نه وقت این کارا رو داره نه حوصلشو. تاجر هم اونقدر مشغله کاری و درامدش زیاده که وقتش رو با مشاوره دادن تلف نکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خب چه ربطی به حرف من داشت؟ معمار خوب نه وقت این کارا رو داره نه حوصلشو. تاجر هم اونقدر مشغله کاری و ...

گلم کسایی رو میشناسم چند شغله اند مثلا پزشکن گالری هنری دارن مزون دارن و طراحی لباس میکنن مشاوره میدن خب دارن انجام میدن دروغ که ندارن که

گلم کسایی رو میشناسم چند شغله اند مثلا پزشکن گالری هنری دارن مزون دارن و طراحی لباس میکنن مشاوره مید ...

منم نگفتم دروغه. پرسیدی سطح بالاست؟ گفتم نه به نظر من همه کاره و هیچ کارس. اگه فقط یکی از اینا بود "به نظر من" کلاس کاری داشت الان نه.