بچه ها من بیست سالمه فعلا ازدواج نکردم همه دخترای فامیل که بالاترینشون 23 هست تو سن پایین ازدواج کردن هیچ مجردی نداریم کلا من میشینم میگن چرا ازدواج نمیکنی میگم من تا یه آدم پولدار گیرم نیاد نمیرم بعد دیشب عمه هام بودن پرسیدن چجوری باشع اینا گفتم دوس دارم یه خونه در حد 2000 متر اینا بعد همشون خندیدن چرا نمیتونم به دهنم قفل بزنم حالا من اگر با آدمی ازدواج کنم که وضع مالیش زیاد خوب نباشه چطور تو چششون نگا کنم مسخره میکنن وضع بابام متوسطع
خب چرا لقمه بزرگتر از دهنت میخوای برداری که جا نشه.. بگو فعلا مورد کناسب خوذم پسدا نگردم. اجتیاجی نیست در مورد متراژ خونه شوهر احتمالی اینده ت حرف بزنی که اگر نشد تا اخر عمر بی مضحکه فامیل
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون عنوان تاپیکت باعث شدن کسایی که شکستن غرور بقیه کارشونه بریزن تو تاپیک
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
پاتو انداره گلیم خودت دراز کن نه اندازه یه فرش بی نهایت متری.... مگه توخیلی ببخشید مترسک یا جوکری که حتما باید مردمو با مسخره گوییهات بخندونی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
بلند پرواز باشبه نظر منم معیارت کم نباشهچه مادی چه شخصیتیاما بازگو نکن جلو بقیهفقط بگو من معیار های ...
دقیقا ابدا نباید راجبش حرف بزنی
گورخانه ی راز تو چون دل شود
آن مرادت زودتر حاصل شود
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
من خودم دارم میگم جوگیر شدم چرت گفتم فلان گفتم با یسری افراد هستن که
همین دیگه تا الان بهت ثابت نکنن بی ارزشی و بیخود خودتو دوست داری و حتی تو تصورتم حق نداری خودتو بالا بگیری، ولت نمیکنن