2789
عنوان

دارم زار میزنم به حال خودم

93 بازدید | 4 پست

خواهرا بگین چیکار کنم چی درسته چی غلطه من واقعا نمیدونم شوهرم ی ادم شکاک بد دله دیگه نا واسم نمونده زنده هستم ولی انگار مردم دیگ خسته شدم اینقد اشک ریختم بهم شک داره همش گوشیم چک میکنه میره تو تماس هام این کیه اون روز زنگ زده اون کیه من میخوابم میبره عکس های پاک شده امو پیدا میکنه میاره بالا ببینه چیزی توشون نیست نمیزاره اپلیکیشینی رو گوشیم نصب کنم ی جوری حرف میزنم من واقعا دیگه خودمم باورم میشه ک حتما ی کاری دارم میکنم

همش میگه اخرش دستت رو رو میکنم میدونم داری ی کاری میکنی ما عاشق هم بودیم چرا اینجوری شده 😭😭😭😭😭😭 دیگه ازش متنفرم اینقد بهم تهمت میزنه من ی ادم خجالتی کم حرفم چجوری میتونه من رو اینجوری بشناسه میگه من خطم روزگارم دخترا ذاتشون خرابه 

به سرم زده فرار کنم برم خونمون ولی اخه چجوری تو روی خانوادم نگاه کنم انتخاب خودم بود

برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده خدا مشکل داره ذهنش مسمومه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری