2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بود

449 بازدید | 12 پست

دیشب مراسم انجام شد و خداروشکر خیلی خوب گذشت و پدرم از خواستگارم خیلی خوشش اومد و قرار شد یکی دوماه باهم باشیم و بعد اگه مشکلی نبود رسمی کنیم 

برای همه عزیزان دم بخت ارزوی خوشبختی دارم😊❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تروخدا بیاید تاپیک اخرم عگس گذاشتم ببنید نظر بدید

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

خوشبخت بشی عزیزم😍😍

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

مبارکا باشه 🌹میشه هرکی تونست برای ازدواج موفق بالای ۳۰ ساله ها هم ک قصد ازدواج دارن ، دعا کنن حقم ن ...

سلامت باشی

منم بالای 30 سالمه عزیزم خودم نخواستم تا الان

خیلی راضیم هم پخته تر شدم هم صبور تر

ایشالا یه بخت خیلی خوب نصیبت بشه دوست خوبم❤️❤️

سلامت باشیمنم بالای 30 سالمه عزیزم خودم نخواستم تا الانخیلی راضیم هم پخته تر شدم هم صبور ترایشالا یه ...

مچکر نازنین 🌹

انشالله 

خدا از دهنت بشنوه 

انشالله خوشبخت بشی 

اخه دردم اینه چ ظاهر چ باطن خانواده خوبم ، ادم خوب اطرافم نیست 

توی دلم به پسری ک اشنا خانوادگیمون بود علاقه داشتم ، ازدواج کرد امسال 💔💔💔

واقعا درسته صبورتر و پخته تر شدم واقعا دلم میخواد امسال ازدواج کنم 

خدا فقط کمک کنه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
مچکر نازنین 🌹انشالله خدا از دهنت بشنوه انشالله خوشبخت بشی اخه دردم اینه چ ظاهر چ باطن خانواده خوبم ...

عزیزمی

اصلا نگران نباش و عجله نکن 

ازدواج باید خودش اتفاق بیفته

خداروشکر که شرایط خوبی دارید پس مطمئن باش با صبوری یه ازدواج خوب خواهی داشت

فقط خواهش به خاطر اینکه فقط ازدواج کنی به هرکسی بله نگو