2777
2789
عنوان

چیکار کنم هرچی می‌خرم بقیه نخرن

312 بازدید | 32 پست

سلام خوبید 

من خانم خیلی با سلیقه ای یا خیلی خفن و خونه زندگی مرتب نیستم ولی عموما به خودم میرسم مولا هر ماه ترمیم ناخن مژه رنگ ریشه شارژ لیزر هر ۶ ماه میرم وسایل خونم همه چیز شده به صورت قسطی ولی جدید می‌خرم و ست می‌خرم 

لباسام همیشه ست و برند می‌خرم ولی خیلی کم ممکنه دو یا سه دست در سال بگیرم ولی همونا رو خیلی خوب نگه دارم و بپوشم 

مهمون هم داریم همیشه قبلش خونه رو کامل مرتب میکنم حتی کشو لباس هارو مرتب میکنم و سعی میکنم سفره و ظرف های شام ست باشن یا از قبل روی میز مرتب میچینم

دستپختم هم بد نیست خوبه خدا رو شکر هرچی هم بلد نباشم از بیرون سفارش میدم میگم خودم پختم😂🤦🏻‍♀️

همکارام هم دو تاشون اینجوری هستن همش چی خریدی چیکار کردی یه افطار دعوتشون کردم هنوز دستور میپرسن و آدرس میگیرن که این وسیله از کجا گرفته بودی

خواهر شوهرمم من هرکاری میکنم تقلید میکنه یعنی کافیه من یه استکان بگیرم این ببینه دفعه بعد توی همون استکان خونشون داریم چایی میخوریم

حرص منو در میاره در حدی شوهرم چند بار بهش گفته قبلا که ازین چیزا نداشتید فک کنید ۱ فروردین من شومیز جدیدم پوشیم ۳ فروردین از شومیز من یه رنگ دیگه تن خانم بود!

یا میگه مثل اونکه ما دفعه پیش خریدیم شمام رفتید خریدید

بعد خواهرشوهرم عملا بهم میگه من این همه خرید کنم بازم خونم مثل تو نیست شوهرم میگه مثل فلانی باشید 

در حالی که بخدا من شده ۴ روز ظرف تو سینکم بمونه خونه جارو نزنم واقعا اونقد تعریفی نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه خیلی پولداریییی

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

حرصم ازین میگیره من شاید برای خرید یه ظرف سه چهار روز اینترنت بگردم که به وسایلم بیاد به خونم بیاد قیمتش خوب باسه بعد بخرم 

میره عین همون میخره به هیچ وسیله ایش هم توی خونش نمیاد الکی مال منو هم تابلو میکنه 

منم خوشم نمیاد کسی ازم تقلید کنه‌، بعضیا انگار مغز خودشون آکبند هست نمیخان از سلیقه خودشون استفاده کنند...من کلی زمان می‌بره تا یه لباس یا چیدمان خونه برا خودم طراحی کنم و آماده کنم بعد چند وقت میبینم طرف رفته فیک همون کار رو تهیه کرده حالم میگیره

نمیشه

مگه اینکه بری کارخونه ی چیزی ک خریدی رو بخری و بگی توقف تولید بزنه😹

ولی درکل میتونی جلوش از بچگانه بودن این رفتار به صورت غیر مستقیم بگی

مثلا بگو من یه همکار دارم یه دست لباس بخرم، دو روز دیگه تنش میبینم

به خودم افتخار میکنم که شدم الگوش ولی بنظرم آدم باید عزت نفس داشته باشه

همه همکارامون فهمیدن و مسخرش میکنن

کاش سلیقه ی خودش اعتماد کنه انقدر تقلید نکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !