2777
2789
عنوان

چیکار کنم هرچی می‌خرم بقیه نخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 32 پست

حس کردم وقتی داشتی تایپ میکردی کلی پشت چشم نازک کردی و گردنتو هی این ور اونور چرخوندی 

یه چندتا نوشابه دیگم میخوای برا خودت باز کن کمه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

حرصم ازین میگیره من شاید برای خرید یه ظرف سه چهار روز اینترنت بگردم که به وسایلم بیاد به خونم بیاد ق ...

وقتی میاد خونت این وسایلی ک قابل جابجایی هستن رو بچین تو اتاق درشو قفل کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر هندونه ها رو بده من بذارم ی گوشه

دستت درد میگیره😅

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

منم خوشم نمیاد کسی ازم تقلید کنه‌، بعضیا انگار مغز خودشون آکبند هست نمیخان از سلیقه خودشون استفاده ک ...

خب حرف من همینه من شاید سه ماه پس انداز کنم که یه چیزی بخرم یه عالمه بالا پایین کنم یه عالمه بگردم تا بتونم بخرم 

بعد میره عین همون میخره 

نمیشهمگه اینکه بری کارخونه ی چیزی ک خریدی رو بخری و بگی توقف تولید بزنه😹ولی درکل میتونی جلوش از بچگ ...

خواهرشوهرم دوماد داره

من هنوز بچه ندارم

فاجعه اینه عزیزم 

خب حرف من همینه من شاید سه ماه پس انداز کنم که یه چیزی بخرم یه عالمه بالا پایین کنم یه عالمه بگردم ت ...

جلوش هی بخند و بگو بعضیا انگار مغزشون آکبنده نمیتونن خودشون چیزی انتخاب کنن...