2777
2789

ازدواج اجباریه رابطه که اجباری نیست . هی دم میزنن من عاشفه فلانی ام ولی تو بغل یکی دیگه میرن .اگه تجاوز باشه چیزی ولی اینکه خودت میری سمتش دیگه مرض داری . اگه مجبوری باشه چیزی ولی اینکه ادم با درکی باشه دیگه چی . جفتشون عاشقه یکی دیگن بچه دارن یا اقا بزور زنش دادن از زنش بچه داره مگه شما عاشق نیستین پس چرا فقط دمه عاشقی میزنین ؟ اصلا درک نمیکنم این رابطه واسه چیه وقتی دارین به دونفر خیانت میکنی یکی تو بغلت 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو رو درک نمیکنم زندگی خودشونه دیگه ماکه تو زندگیشون نیستیم ببینیم چه خبره

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

شما فکر کنم تو رمانا زندگی می کنی.که اون بگه من عاشق یکی دیگه هستم رابطه پس نه اونم درک کنه حالا چه زنش و چه مردش.بعدم رابطه برای همه به معنای عشق و دوست داشتن نیست حالا بچه دار شدن هیچی اما رابطه رو نمی تونن نداشته باشن.

❤️❤️ 

من خاستگارمو رد کردم بابام امروز میگه چرا میگم چون خوشم نیومد ازش میگه شغلش ک خوب بود پولدار بود قیافه ب چ درد میخوره! درک نمیکنن خانواده ک تو باید خوشتتت بیاد بابا من دنبال قیافه نیستم! بعد مجبورت میکنن ازدواج کنی با یارو تهش بشه این ک میگی

عزیزم رابطه ربطی به عشق نداره زیاد

بعدشم زیاد تو رمانا غرق نشو شاید خیلی از زندگیا سرد و اجباری باشه ولی اینجورم نیست بگی هرکدوم داره تو ذهنش به یکی دیگه فکر میکنه مخصوصا توی خانوما

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

شما فکر کنم تو رمانا زندگی می کنی.که اون بگه من عاشق یکی دیگه هستم رابطه پس نه اونم درک کنه حالا چه ...

من باکسی که دوستم نداره معاشقه و رابطه بر قرار نمیکنم

اصولاً تولیدمثل و حس جنسی به معنای عشق نیست دوست عزیز

ادم باید با عشقش باشه تو حاظری با کسی که دوستش نداری رابطه داشته باشی