ازدواج اجباریه رابطه که اجباری نیست . هی دم میزنن من عاشفه فلانی ام ولی تو بغل یکی دیگه میرن .اگه تجاوز باشه چیزی ولی اینکه خودت میری سمتش دیگه مرض داری . اگه مجبوری باشه چیزی ولی اینکه ادم با درکی باشه دیگه چی . جفتشون عاشقه یکی دیگن بچه دارن یا اقا بزور زنش دادن از زنش بچه داره مگه شما عاشق نیستین پس چرا فقط دمه عاشقی میزنین ؟ اصلا درک نمیکنم این رابطه واسه چیه وقتی دارین به دونفر خیانت میکنی یکی تو بغلت
اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو رو درک نمیکنم زندگی خودشونه دیگه ماکه تو زندگیشون نیستیم ببینیم چه خبره
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
شما فکر کنم تو رمانا زندگی می کنی.که اون بگه من عاشق یکی دیگه هستم رابطه پس نه اونم درک کنه حالا چه زنش و چه مردش.بعدم رابطه برای همه به معنای عشق و دوست داشتن نیست حالا بچه دار شدن هیچی اما رابطه رو نمی تونن نداشته باشن.
من خاستگارمو رد کردم بابام امروز میگه چرا میگم چون خوشم نیومد ازش میگه شغلش ک خوب بود پولدار بود قیافه ب چ درد میخوره! درک نمیکنن خانواده ک تو باید خوشتتت بیاد بابا من دنبال قیافه نیستم! بعد مجبورت میکنن ازدواج کنی با یارو تهش بشه این ک میگی