2777
2789
عنوان

این چه غلطی بود کردم😭😭😭😭😭

172 بازدید | 5 پست

سه هفته س بینیمو عمل کردم از روز اول که گچ رو برداشتم نوک بینیم دوتا سوراخ شبیه جای بخیه داششت ولی الان همونا گود شده دارم سکته میکنم😭😭😭همینجوری نمونه😭😭😭😭

اگه ایرادش همینه بعدا یا ترمیم می‌کنی یا با ژل پر میکنی

اره خود بینی خوبه راضی ام ازش ولی این دوتا چاله اخه خیلی ضایعس ژل هم شنیدم هی مدام باید تمدید کرد :(((((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خود بینی خوبه راضی ام ازش ولی این دوتا چاله اخه خیلی ضایعس ژل هم شنیدم هی مدام باید تمدید کرد :( ...

نه عزیزم الان اونی که دو یه بار ژل زده هر روز نمیره تمدیدش کنه بعد ژل لب مثل روی بینی شما نیست لب دائما در حال حرکت و مایعات گرم که میخوریم اثرشو کم می‌کنه چند ماهیه باید از همان بگذره برچعد بری فیلر بزنی فقط زیاد دستکاری نکن من ۹ماهی میشه کل بینیمو زدم نمیگم مثل روز اوله اما هنوزم خوش فرمه